• «Viņš šobrīd dejo kaut kur citur.» Madonna zaudējusi sev ļoti mīļu cilvēku

    Piemiņa
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Popmūzikas karaliene Madonna dalījusies ar skumju ziņu – mūžībā devies viņas mīļais, jaunākais brālis Kristofers. Šis notikums līdz sirds dziļumiem satriecis dziedātāju.

    Madonna sirdi plosošā ierakstā saviem faniem un līdzjutējiem atklājusi savu personīgo traģēdiju – aizvadītās nedēļas piektdienā, 4. oktobrī, 63 gadu vecumā mūžībā devies viņas brālis. Kristofers Čikone bija Madonnas vistuvākais cilvēks, ar kuru dziedātājai bija izveidojusies īpaša saikne.

    «Mēs augot sapratām, ka esam citādāki nekā visi pārējie. Sabiedrība mūs nosodītu par normu neievērošanu. Taču mēs satvērām viens otra rokas un dejojām cauri neprātam, kas valdīja mūsu bērnībā. Patiesībā deja bija sava veida superlīme, kas mūs turēja kopā,» raksta Madonna. Viņa atklāj, ka dejošana viņas mazajā, dzimtajā pilsētiņā «izglāba» viņu pašu un arī viņas homoseksuālo brāli Kristoferu.

    Dziedātāja atminas smago brīdi, kad abi saņēmuši drosmi, devās uz metropoli Ņujorku, lai izkonkurētu savu vietu uz lielās deju skatuves. «Mēs atkal satvērām viens otru rokās un dejojām cauri Ņujorkas neprātam,» turpina dziedātāja, piemetinot, ka tolaik abi burtiski «apēda mākslu, mūziku un filmas kā izsalkuši dzīvnieki.»

    «Mēs dejojām uz skatuves manas karjeras sākumā un drīz vien viņš kļuva par vairāku manu koncerttūru radošo direktoru. Mans brālis vienmēr man bija līdzās.

    Viņš bija gleznotājs, dzejnieks, vizionārs. Es viņu apbrīnoju,»

    smeldzīgi atmiņās kavējas Madonna.

    «Viņam bija izcila gaume. Un asa mēle, kuru viņš dažkārt izmantoja pret mani, taču es viņam vienmēr piedevu. Mēs uzlidojām augstākajos augstumos un plīvojām zemākajos kritumos. Kaut kā mēs vienmēr atradām ceļu viens pie otra, satvērām viens otra rokas un dejojām,» poētiski raksta mūziķe.  

    Brālis un māsa šķīra ceļus 2000. gadu sākumā – tolaik Madonna aprecējās ar režisoru Gaju Ričiju un attiecības ar Kristoferu sašķobījās. Drīz vien Kristofers izdeva savu autobiogrāfisko grāmatu Dzīve ar manu māsu Madonnu (2008), kur viņš detalizēti aprakstīja māsas mīlas dzīvi un kaprīzes darbā. Šis solis Madonnu saniknoja un abi pārtrauca kontaktu viens ar otru.

    «Pēdējie mēneši nebija viegli. Mēs kādu laiku nesarunājāmies, taču, kad mans brālis saslima, mēs atkal atradām ceļu viens pie otra.

    Es darīju visu, lai viņu pēc iespējas ilgāk paturētu dzīvu,»

    atklāj Madonna. «Viņu beigās pārņēma neciešamas sāpes, mēs atkal turējām rokas, aizvērām acis un atkal dejojām – kopā. Es priecājos, ka viņš vairs necieš. Neviens nebūs tāds kāds ir viņš. Es zinu, ka viņš šobrīd dejo kaut kur citur,» sāpīgi noslēdz Madonna.

    Kristofers Čikone bija ne tikai prasmīgs dejotājs, bet arī mākslinieks un interjera dizainers, viņš veidoja horeogrāfiju mūzikas video tādiem slaveniem mūziķiem kā Dollija Pārtone un Tonijs Benets. Brāļa aiziešana Madonnai ir īpaši sāpīgs trieciens, jo pavisam nesen no vēža mira viņas mīļā audžumamma Džona, bet pērn no dzīves aizgāja dziedātājas vecākais brālis Entonijs.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Madonna (@madonna)

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē