• Viņi kopā ir teju 40 gadus! Kevins Beikons atklāj, ka ir rados savai sievai

    Slavenības
    Estere Jansone
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Everett Collection/Shutterstock
    Kādā populārā ASV realitātes šovā, kurā slaveni ļaudis var ar īpaši smalku DNS testu noskaidrot savas saknes un izpētīt dzimtas koku, aktieris Kevins Beikons atklājis ko satriecošu.

    ASV televīzijas šovā Finding Your Roots katrā sērijā piedalās kādi sabiedrībā zināmi cilvēki. Vienā no epizodēm piedalījās leģendārais Holivudas aktieris Kevins Beikons un viņa sieva, aktrise Kira Sedžvika. Abi ir īsts paraugpāris – Beikons un Sedžvika laulājās tālajā 1988. gadā un harmoniskā saticībā dzīvo arī šodien. Beikona un Sedžvikas savienībā ir dzimuši divi bērni – Sosija un Treviss.

    Tomēr raidījumā atklājās, kāpēc Beikons un Sedžvika ir tik tuvi. Izpētot abu aktieru DNS, tika noskaidrots, ka patiesībā viņi abi savā starpā ir radniecīgi. Viņi ir brālēns un māsīca devītajā pakāpē.

    «Ārprāts… Es zināju, zināju, zināju…» satraukti atzina Sedžvika. Savukārt Kevins Beikons šo atklāsmi uzņēmis ar vieglu sirdi. «Tā ir tik skaista sakritība – ka esam radniecīgi. Mēs visi kaut kādā mērā esam no viena purva ciema, bet smieklīgi, ka esam šī zara augšgalā,» Kirai sacījis Beikons.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē