• Viņai bija tikai 25 gadi. Traģiski mirusi Guns N’ Roses mūziķa audžumeita

    Personības
    Estere Jansone
    30. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aptuveni pirms mēneša rokmūzikas leģenda, grupas Guns N’ Roses ģitārists Seuls Hadsons dalījās ar smagu vēsti – mirusi viņa lolotā audžumeita Lūsija. Izmeklētāji atklājuši, ka meitene no dzīves aizgājusi labprātīgi.

    Jūlija izskaņā Guns N’ Roses ģitārists Seuls Hadsons, kurš labāk pazīstams ar skatuves vārdu Slash, dalījās ar vēsti, ka pēkšņi, neskaidru apstākļu dēļ mirusi viņa audžumeita Lūsija Blū Naita.

    Šis notikums mūziķi sagrāvis līdz pašiem sirds dziļumiem – viņš meiteni bija iemīlējis kā paša bērnu un kopā ar dzīvesbiedri Mīganu Hodžesu audzinājis, lolojis un lutinājis. Taču šā gada 19. jūlijā Lūsija tika atrasta savā dzīvoklī bez dzīvības pazīmēm. Viņas nāves iemesls bija neskaidrs – to izmeklētāji atklājuši vien 29. augustā.

    Losandželosas medicīniskās ekspertīzes birojs noskaidroja, ka Lūsija tomēr atņēmusi sev dzīvību labprātīgi un pret viņu nav veikts noziedzīgs pāridarījums. Viņa mirusi no sērūdeņraža toksicitātes – saelpojoties cilvēkam nāvējošu, degošu gāzi.

    «Mana sirds ir neatgriezeniski salauzta. Es nekad nepārstāšu ilgoties pēc tevis un vienmēr atcerēšos tevi kā laimes, smieklu un radošuma bākuguni un to, cik skaista tu vienmēr biji. Tu biji spilgta gaisma tik daudzu cilvēku dzīvē. Es rodu cerību tajā, ka tagad esi pie miera. Es tevi mīlēšu mūžīgi,» ar smeldzīgiem vārdiem dalījies Seuls.

    Neilgi pirms nāves Lūsija bija publicējusi aizdomīgu ziņojumu, kas uztraucis vairākus viņas tuvākos paziņas. «Ja es liku tev justies atstumtam, manipulētam/kontrolētam, mudināju tevi pamest darbu, jo mani taču finansiāli atbalstīja vecāki, vai nogremdēju tavas reālās problēmas toksiskā pozitīvismā – es atvainojos,» rakstīja Lūsija. «Neskaitāmas palaistas iespējas un kontakti mana lielā ego, nedrošības un baiļu dēļ. Lai mana dvēsele iemācas attīstīties pēc sliktā darba esot Lūsijai Blū.»

    Mūziķis Seuls ir attiecībās ar Lūsijas māti Mīgani kopš 2015. gada. Slash acumirklī jauniņo meiteni un viņas māsu Skārletu pieņēma par savām meitām. Lūsijai šogad apritēja 25 gadi – viņa bija izskolojusies par vizāžisti un piestrādājusi par modeli. Audžumeitas pēkšņā aiziešana satricinājusi rokmūziķi, tāpēc viņš atcēlis vairākus grupas Guns N’ Roses koncertus. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē