• VIDEO: «Neaiztiec mani!» Kidmena modes skatē pazemo kolēģi Hajeku. Kāpēc tā?

    Holivuda
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Patlaban sociālajos tīklos tiek aktīvi apspriests kāds mulsinošs video, kurā iemūžināta aktrises Nikolas Kidmenas neiecietīgā uzvedība.

    Neveikla situācija novērota Parīzes modes nedēļā pirms zīmola Balenciaga skates. Video, kuru tagad tik aktīvi apspriež sociālajos tīklos, redzams, ka aktrise Salma Hajeka vēlējās nobildēties kopā ar savu kolēģi Nikolu Kidmenu un dziedātāju Keitiju Periju. Taču, kad Salma mēģināja pagriezt Kidmenu ar seju pret fotogrāfu, aktrise reaģēja ļoti asi. Viņa atgrūda Hajekas roku un noskaldīja: «Neaiztiec mani!» Pēc tam Nikola apskāva Periju un devas prom. Salma un Keitija pozēja fotogrāfiem divatā.

    Varēja manīt, ka kolēģes reakcija Salmu ļoti samulsinājusi.

     Kad sākās modes šovs, Hajeka un Kidmena sēdēja pirmajā rindā, bet starp viņam – Salmas vīrs miljardieris Fransuā Anrī Pino. Kamēr Pino smaidīja fotogrāfiem, dāmas pārmija dažas frāzes. 

    Iespējams, Kidmenas uzvedība skaidrojama ar viņas pašreizējo dvēseles stāvokli. 57 gadus vecā aktrise septembrī apbedījusi savu mammu. Šis bija Nikolas pirmais publiskais iznāciens pēc mātes bērēm.

    Nākamajā rītā pēc šī starpgadījuma Salma Hajeka tomēr publicēja sociālajos tīklos pašfoto, kurā redzama kopā ar Nikolu, taču Kidmena neskatās kamerā. Aktrises fani bija sašutuši gan par Kidmenas video, gan to, ka Salma tomēr pacentusies dalīties ar Nikolas bildi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē