• VIDEO: «Brīnumi notiek!» Kiviču pazudušais kaķis pēc 18 dienām atgriezies mājās

    Slavenību mīluļi
    Marta Kalniņa
    5. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Mūziķis Andris Kivičs klusēja gandrīz trīs nedēļas, kamēr apkārt klīda nelabas runas par viņa ģimenes mīluļa pazušanu. Pat tad, kad Andri un Lieni kaunināja par to, ka viņi varētu būt pametuši savu kaķi, Kiviči komentāros neielaidās. Pirmdienas vakarā šī mīkla ir laimīgi atrisinājusies.

    Vērīgi ļaudis jūlijā pamanīja, ka tikpat mistiski kā savulaik izgaisis viņu suns, pēkšņi pazudis mūziķa Andra Kiviča ģimenes jaunais mīlulis kaķis.  Rajonā, kur dzīvo Kiviči, parādījās sludinājums, ka tiešām tiek mekēts runcim Pūciņam ļoti līdzīgs kaķis. Pats Kiviči kaķa pazušanu gan nekomentēja. Dalījās ar bildēm no ģimenes atpūtas un ceļojumiem, kas nebūt neliecināja, ka viņš meklētu kaķi. Tas vēl vairāk daudzos dzīvniekmīļos audzēja aizdomu ēnu – varbūt tiešām ap šo laiku pie patversmes Jelgavā pamestais kaķis piederējis viņiem?

    Pirmdienas vakarā mistiskā Kiviču kaķa pazušanas lieta ir veiksmīgi atrisinājies. Pūciņš ir atrasts! Par to feisbukā paziņojis pats Andris Kivičs. «Brīnumi notiek!» tā savu ierakstu sāka mūziķis un izklāstīja, kā tieši atrasts britu īsspalvainais runcis Pūciņš. 3.augusta vakarā Lienei kāda sieviete atsūtījusi bildi –  

    Kiviču noklīdušais runcis pamanīts tikai puskilometru no kaķa dzīvesvietas.

    «Nākošajā dienā devāmies turp, un burtiski viss 26. nams iesaistījās meklēšanā, vīrieši, sievietes, visi.Līdz 18.00 nekādu rezultātu,» atminas mūziķis. Astoņos vakarā viņš vēlreiz devies uz minētās mājas pagalmu, lai pārbaudītu – varbūt kaķis būs parādījies. Un paveicies! Kāda dāma ziņojusi, ka nupat runcis te bijis. «Nolecu no riteņa, ejam… Un viņa saka – re, kur viņš ir! Un tiešām – sēž zem krūma un skatās.

    Sākumā apjuka, nobijās, un laidās lapās, pazuda atkal,»

    kaķa meklēšanas operācijas gaitu  izklāsta mūziķis. Pūciņš gan nobijies un atkal mucis lapās. Andis nolēmis, ka jāiesaista sieva un meita. Kamēr mūziķis braucis uz mājām, izpalīdzīgajai dāmai jau izdevies kaķi noķert. «Paldies visiem labajiem cilvēkiem, kuri mums palīdzēja atgūt mūsu pazudušo runci!» pateicas mūziķis un velta niknus vārdus visiem, kas šajās nedēļās veltījuši Kivičiem netaisnīgus un ļaunus pārmetumus.

    «Paldies visiem labajiem cilvēkiem, kuri mums palīdzēja atgūt mūsu pazudušo runci!» pateicas mūziķis, bet niknus vārdus saka visiem tiem, kas šajās nedēļās veltījuši Kivičiem netaisnīgus un ļaunus pārmetumus.

    Kaķis jūtoties labi un savu saimniekus atpazīst. Kā tieši runcis pamanījās pazust, gan nav īsti skaidrs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē