• VIDEO: Amuna Davis parāda pirmo sveicienu no smagi cietušā drauga Jāņa

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    «Ir pagājusi 31 diena, un šodien jums jau ir pirmais sveiciens no Jāņa,» patiesi saviļņots ir dragkvīns Amuna Davis jeb Dānis Ķimenis. Viņa labākais draugs slimnīcā atgūstas pēc smaga satiksmes negadījuma, kurā guva dzīvībai bīstamas traumas. Pirms divām nedēļām Jānis beidzot pamodās no komas, bet šonedēļ viņš jau spēja ko vairāk!

    Šovā «Slavenības bez filtra» iepazītajam dragkvīnam Calypso Royal vasaras sākumā brauciens uz darba ar skūteri beidzās bēdīgi – viņu notrieca auto. Puisis guva smagas traumas, un viņa dzīvība bija briesmās. Pirms divām nedēļām  Jānis beidzot pamodās no komas. Viņa labākais draugs influenceris Amuna Davis atzinās, ka ļoti gaidījis šo dienu un domājis, ka būs kā filmās – birs asaras un valdīs prieks. Tomēr realitātē viss bija daudz skumjāk: «Jānis bija ļoti pārguris un sazāļots, tāpēc viņš pat šodien mazāk kustējās un reaģēja, kā pirms tam, kad bija komā.» Saguris bija arī pats Amuna Davis, jo katru dienu tur rūpi par savu draugu.

    Amuna Davis ar savu labāko draugu Jāni pirms nelaimes. jau mēnesi Jānis cīnās par veselību slimnīcā.
    Amuna Davis ar savu labāko draugu Jāni pirms nelaimes. jau mēnesi Jānis cīnās par veselību slimnīcā.

    Jāņa stāvoklis aizvien ir smags, un vēl nav zināms, kā gūtās traumas ietekmēs viņa turpmāko dzīvi. Taču šonedēļ Amuna Davis dalījies ar aizkustinošu un ļoti cerīgu video. Jānis jau spēj pasmaidīt un pamāt ar roku saviem atbalstītājiem!

    «Esmu ārkārtīgi laimīgs par to, cik daudz esam izcīnījuši, lai Jānis būtu tāds, kāds viņš ir tagad.

    Mēs izcīnīsim arī to, lai viņš pilnvērtīgi atgrieztos dzīvē,» iedvesmots ir Amuna Davis, sakot – šī diena viņam devusi spēku turpināt cīnīties par Jāņa veselību.  «Šodien bija superīga diena. Viņš runājās, jokoja, kustējās, bija mierīgs. Ir pagājis tikai mēnesis, un viņš pēc tādām traumām jau ir šāds,» pirmdienas vakarā priecājās Amuna Davis.   

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē