• VIDEO: Alla Pugačova ar bērniem jau pastaigājas pa Jūrmalu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pirms dažām dienām izskanēja ziņa, ka Krievijas primadonnas Allas Pugačovas ģimene grasās pārvākties uz dzīvi Latvijā. Šonedēļ viņa jau manīta pastaigājamies pa Jūrmalu.

     

    Kopš Krievijas uzsāktā kara Ukrainā Pugačova un viņas vīrs humorists Maksims Galkins kopā ar abu dvīņiem pārvācās uz dzīvi Izraēlā. Taču šogad arī tur dzīve kļuvusi visnotaļ bīstama. Vasaras sākumu Alla kopā ar bērniem pavadīja Kiprā, kur ģimenei esot īpašums. Taču tur pēdējā laikā valdījis neciešams karstums. Tāpēc ģimene, kā jau katru vasaru, devās uz savu iemīļoto Jūrmalu. Taču ārzemju mediji vēsta, ka šoreiz viss esot daudz nopietnāk – Krievijā savulaik tik populārā ģimene grasoties šeit apmesties uz krietni ilgāku laiku.

    Kamēr ļaudis diskutē par to, kā uztverama šī ziņa, Alla ar bērniem jau pastaigājas  pa Jomas ielu. Šāds aculiecinieka video nupat nonācis sociālajos tīklos. Maksims Galkins, kuram šobrīd ir aktīva koncertttūre pa dažādām valstīm, ģimenei pievienošoties vēlāk.  

     

     

     

     Galkins dzimtenē atzīts par ārzemju aģentu, jo asi nosoda Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Šonedēļ viņš izteicis līdzjūtību ukraiņiem, kas piedzīvojuši neiedomājamu cietsirdību no Krievijas puses – tika raidīta raķete uz lielāko bērnu slimnīcu valstī. Viņš dalījies ar bildi, kurā redzams, ka raķešu uzlidojuma laikā ārsts turpināja operēt bērnu…

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē