• VIDEO: Aleku Boldvinu tiesa attaisno slepkavības lietā. Aktieris sāk nevaldāmi raudāt…

    Slavenības
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Pirms trim gadiem aktiera Aleka Boldvina dzīve pārvērtās neiedomājamā murgā – viņu uzskatīja par slepkavu, un tikai piektdien tiesas zālē izskanēja tik ilgi gaidītie vārdi – nav vainīgs. Dzirdot tos, Boldvins sāka nevaldāmi raudāt…

    ASV piektdien noslēdzās  vairāk nekā trīs gadus ilgušais tiesas process, kurā tika skatīta filmas Rūsa operatores Gaļinas Hačinsas slepkavība. Tā notika neiedomājamos apstākļos – filmēšanas laukumā. Aktieris Aleks Boldvins bija iejuties savā lomā, kad pēkšņi ierocis viņa rokās patiesi izšāva. Tas izrādījās pielādēts, un lode nāvējoši trāpīja operatorei. Ievainota tika arī filmas režisore.

    Kad Boldvins todien iznāca no policijas iecirkņa, viņš bija pilnīgi satriekts. Aktieris izteica līdzjūtību mirušās operatores ģimenei un bija gatavs palīdzēt materiāli. Lai gan savu vainu šajā traģiskajā negadījumā viņš nesaskatīja, aktieris smagi pārdzīvoja notikušo.

    Boldvinu apsūdzēja drošības noteikumu neievērošanā, bet advokāts uzstāja, ka visa atbildība jāuzņemas tiem, kas pieļāva, ka butaforiskā ierocī tika ielādētas īstas patronas. Rekvizīts pirms lietošanas bija jāpārbauda. Boldvins apgalvoja, ka nav zinājis, ka ierocis ir pielādēts. Tiesas zālē viņš vairākkārt atkārtoja, ka nav nospiedis gaili, lai gan šāviena brīdis ir nofilmēts, un tajā redzams pretējais.

     

    Kad 12.jūnijā tiesas zālē tika nolasīts attaisnojošs spriedums, Aleks nespēja valdīt emocijas. Viņš sāka nevaldāmi raudāt.

    Asaras bira arī viņa sievai Hilarijai, kura atradās tiesas zālē. Viņa steidza apskaut vīru.

    Iepriekš pusotru gadu ilgs cietumsods par nonāvēšanu aiz neuzmanības tika piespriests par ieročiem atbildīgajai speciālistei Hannai Gilterai-Rīdai, kura esot sajaukusi rekvizītpatronas ar īstām, kuras atnesusi no mājām.

    Trīs gadus Aleka Boldvina dzīve līdzinājās ellei. Kā iepriekš pastāstīja aktiera sieva – Boldvins pārdzīvojumu dēļ bijis uz nervu sabrukuma robežas. Viņš nevarējis tikt vaļā no domām par tās dienas notikumiem.  Attaisnojošs spriedums beidzot atgriezīs viņu normālā dzīvē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē