• «Večiem tas baigi sāp.» 30 gadus pēc Bumbieres nāves Lapčenoks izstāsta, kā izjuka viņu laulība

    Slavenību šķiršanās
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere
    Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere
    Dziedātāja Nora Bumbiere no šīs pasaules aizgāja pirms 30 gadiem. Viens no viņas mūža vīriešiem bija Noras dueta partneris Viktors Lapčenoks. Tagad žurnālam «Ievas Stāsti» viņš atklāj, kā sagruva tā laika sapņu pāra laulība.

    Noru Bumbieri, savu pirmo dueta partneri, Viktors Lapčenoks visu mūžu dēvē par Noriņu. Dziedātājas mūžs traģiski aprāvās tieši pirms 30 gadiem. Par viņu mēdz teikt – Norai nepaveicās, jo viņa izvēlējās nepareizos vīriešus savas dzīves pēdējos gados. Kas to zina, kā būtu izvērties viņas liktenis, ja Nora paliktu kopā ar savu skatuves partneri Viktoru. Taču arī tagad – pēc tik daudziem gadiem – Lapčenoks godīgi saka: viņu attiecībām nebija lemts ilgs un laimīgs turpinājums. Noras rakstura dēļ…   

    Kad komponists Raimonds Pauls nolēma dot iespēju jaunajam, talantīgajam basketbolistam Lapčenokam, kuram bija arī gana laba dziedamā balss, Maestro teicis: «Viktor, piedod, solo dziesmu tev nebūs! Visas, kas man bija uzrakstītas programmai, jau ir izdalītas.» Piedāvājis  divas dueta dziesmas. «Vienā no pirmajiem mēģinājumiem Pauls mani salika duetā ar Noriņu.

    Man bija iesnas, un Noriņa noprasīja: «Un man ar šito puņķaino tagad būs jādzied?!»

    Noriņa bija jau populāra un varēja būt arī cimperlīga. Kad kļuvām ne tikai skatuves, bet arī dzīves pāris, bieži to izjutu. Lai kā mums dzīvē gāja, labākas skatuves partneres man nav bijis,» neslēpj Viktors.

    Ar savu pirmo sievu, kura dāvāja Viktoram meitu, Lapčenoks izšķīrās jau pēc gada. Taču arī viņa jaunās attiecības ar Noru Bumbieri nebija nemaz tik saldas. «Noriņa mani uzmanīja kā sargsuns,» atminas Lapčenoks. Noras greizsirdība bijusi neciešama, tā arvien augusi. «Sākumā mums viss bija tiešām ideāli. Saskanēja gan uz skatuves, gan dzīvē. Mums Purvciemā iedeva dzīvokli, ko forši iekārtojām.

    Noriņa bija ļoti saimnieciska, izdarīga un strādīga, ar labu gaumi,» atzīst Viktors.

    Tomēr Nora ar aizdomām uzlūkojusi katru sievieti, kas parādījusies Viktora tuvumā. Tas kļuvis nepanesami grūti. «Es jutos kā idiots, visu laiku baidījos, lai Noriņa par kaut ko neuzflammējas,» atklāts ir dziedātājs. Noras greizsirdība sākusi traucēt gan darbam, gan ģimenes dzīvei.  

    «Večiem tas baigi sāp, kad tev pārmet ne par ko un taisa scēnas. Visvairāk ķērās pie sirds, ka pilnīgi bez jebkāda iemesla. Es esmu mierīgs cilvēks, bet

    Noriņa spēja mani reizēm novest līdz baltkvēlei, un man jau bija bail, ka nenonāku psihenē.

    Tas bija smagi… Noriņa sagrāva gan mūsu laulību, gan savu skatuves dzīvi, bet sākumā viss bija tik skaisti un labi,» secina mākslinieks.

    Lapčenoks pēc šķiršanās satika savu mīlestību, apprecējās vēlreizun vēl aizvien ir laimīgs laulības dzīvē. Norai tā nepaveicās… «Man žēl Noriņas…

    Man ļoti sāpēja sirds par to, kā viņas dzīve pēc mūsu šķiršanās aizgāja…

    Neviena no nākamajām divām laulībām viņai nebija laimīga,» teic Lapčenoks.

    Lapčenoka dzīves un mīlestības stāstu lasi žurnālā Ievas Stāsti un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē