• Veca mīlestība nerūs! Latviešu šova Karsti.Krēta uzvarētāji atkal ir kopā

    Šovs
    Lauma Lapsa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aleksandra un Raivo.
    Foto: no publicitātes materiāliem
    Aleksandra un Raivo.
    Uzvaras laurus iepazīšanās šovā Karsti. Krēta plūca ekstravagantais repa mākslinieks Raivo Zakrepskis un drosmīgā nagu meistare Aleksandra Prediballo, kas kameru priekšā ļāvās īstām kaislībām.

    Kad satikās, bija vēl bērni

    Šovā Karsti. Krēta piecas skaistules un seši atlētiski puiši trīs nedēļas dzīvoja greznā Grieķijas villā, lai atrastu mīlestību. Viņu vidū bija arī jelgavnieki – reperis Raivo Zekrepskis un manikīra speciāliste Aleksandra Prediballo. Atšķirībā no citiem dalībniekiem, kuri cits citu šovā sastapa pirmo reizi, Raivo un Aleksandra jau iepriekš bija pazīstami, savulaik viņus vienoja romantiskas attiecības. «Esam pazīstami aptuveni desmit gadu. Kad bijām kopā, mēs būtībā vēl bijām bērni. Man bija 20, bet Raivo 21 gads. Domāju, ka šī iemesla dēļ mēs tik ātri arī izšķīrāmies,» spriež Aleksandra. «Tagad esam pavisam citādāki, esam kļuvuši pieauguši un šo to dzīvē pieredzējuši. Abi esam mainījušies uz labo pusi,» piebilst viņa.

    Šovam viņi pieteikušies cerībā sastapt otru pusi. «Man nav bijis daudz nopietnu attiecību. Nu jau kādu laiku dzīvoju Spānijā, un tur biju izveidojis attiecības ar kādu dominikānieti. Taču Aleksandra ir mana pirmā meitene – prieks, ka atkal esam kopā,» saka Raivo. Savukārt Aleksandrai nācies saskarties ar skaudru attiecību pieredzi.

    «Esmu piedzīvojusi gan fizisko, gan emocionālo vardarbību.

    Tas bija grūti, bet to uztveru kā pieredzi. Pēc šīm attiecībām esmu kļuvusi par spēcīgāku cilvēku,» apgalvo viņa.

    Baumo, ka kopā jau astoņus gadus

    Aleksandra un Raivo nebija satikušies astoņus gadus. «Un tad pēkšņi ieraudzīju viņu lidostā Rīga. Sarunas laikā noskaidrojās, ka arī viņš dodas uz Grieķiju, lai piedalītos šovā,» atminas viņa. ««Intuīcija man jau teica priekšā, ka šovā varētu būt kāds no bijušajiem draugiem. Priecājos, ka tas bija Raivo, pret kuru man nav nekādu negāciju.»

    Šovā Aleksandras un Raivo starpā ar jaunu jaudu uzšķīlās mīlas dzirksts. Tiesa, daudziem, vērojot pāra attiecību līkločus TV kameru priekšā, šķita aizdomīgi, ka viens otra klātbūtnē abi jūtas tik brīvi. «Esmu dzirdējusi dažādas sazvērestības teorijas. Viena no tām vēstīja, ka esam jau astoņus gadus ilgās attiecībās, citi baumoja, ka ar Raivo dzīvojam kopā Ķengaragā. Tādas runas droši vien rodas tādēļ, ka grūti noticēt tam, ka cilvēki pēc astoņu gadu ilgas neredzēšanās var gluži nejauši satikties un viens otrā no jauna iemīlēties,» spriež Aleksandra. Par šāda tipa komentāriem pāris tikai pasmaida un nepievērš tiem vērību. «Mums netrūkst arī atbalstītāju. Ir cilvēki, kas, ieraugot mūs uz ielas, atpazīst, vēlas aprunāties un palūdz kopā nobildēties,» teic Raivo. Savukārt Aleksandrai, pateicoties šovā iegūtajai atpazīstamībai, uzplaucis bizness – viņas manikīres pakalpojumi ir kļuvuši vēl pieprasītāki.

    Ļaujas kaislībām kameru priekšā

    Iepazīšanās šovā tieši Aleksandra un Raivo bija visaktīvākie mīlnieki. TV kameras nebija šķērslis, lai ļautos kaisles pilnām naktīm.

    Nedz Raivo, nedz Aleksandru nemulsina tas, ka abu pikantērijas tagad var apskatīt visa Latvija.

    «Daudzi draugi un paziņas saka, ka viņi tā nevarētu kā es. Taču esmu diezgan bezbailīgs cilvēks un uzlūkoju to kā piedzīvojumu. Iepriekš esmu piedalījusies erotiskās fotosesijās un tagad darbojos platformā OnlyFans. Erotika ir manas ikdienas sastāvdaļa. Neredzu iemeslu, kāpēc man vajadzētu kautrēties,» saka Aleksandra. «Esam kļuvuši par biznesa partneriem, arī mana performance tagad būs redzama OnlyFans,» piebilst Raivo. «Iepriekš Latvijā nav bijis šova, kurā kameras filmē dalībniekus divdesmit četras stundas diennaktī, un tas manai sirsniņai sākumā lika nedaudz ietrīsēties. Taču, dzīvojot tur uz vietas, kameru klātbūtni tikpat kā nejutām,» piebilst Aleksandra. «Šis šovs mani uzrunāja tieši ar to, ka tajā nekas nebija jātēlo. Mēs varējām būt paši. To, ka esmu diezgan aktīvs, nevar noslēpt,» saka Raivo.

    Nekad nav pārstājis mīlēt

    Fināla dienā puisis izcēlās ar dažādām izdarībām – viņš nodemonstrēja gan kā ar galvu pārsist arbūzu, gan kā caur nāsīm iešņaukt alkoholu. Tiesa, atraktīvajam un ar tetovējumiem klātajam puisim piemīt arī romantiskā šķautne. «Tā gan nav puse, kuru rādu bieži. Kad finālā teicu Aleksandrai – es tevi mīlu un laikam nekad neesmu pārstājis mīlēt –, tas bija patiesi,» apgalvo Raivo. «Krētā, citiem nedzirdot, viņš man to bija teicis jau iepriekš. Taču, kad viņš to pavēstīja publiski, tas bija ļoti aizkustinoši,» saka Aleksandra. Raivo ir apņēmības pilns darīt visu, lai savu mīļoto meiteni otrreiz nepazaudētu. «Aleksandra prot nomierināt un saprot mani. Viņa ir mērķtiecīga un vēlas dzīvē kaut ko sasniegt. Viņa saprot arī manus stulbos jokus un zina, ko esmu domājis nopietni un ko ne,» draudzenes plusus uzskaita reperis.

    Attālums nav šķērslis

    Aleksandra aizraujas ar ezoteriskām lietām un tic liktenim. Ņemot vērā, ka viņas mamma prot likt Taro kārtis, pirms šova viņa lūdza paskatīties tajās, lai uzzinātu, kā viņai tur ies. «Mamma kārtīs ieraudzīja, ka es uzvarēšu. Par to liecināja arī skaitlis astoņi, kas vairākkārt atkārtojās. Šovā ienācu kā astotā dalībniece. Man tika iedots mikrofons ar astoto numuru. Skatītāju balsojumā ierindojos astotajā vietā,» skaidro manikīre.

    Pēc uzvaras šovā pāris nav aizgājis katrs uz savu pusi. «Joprojām esam kopā,» priecājas Aleksandra.

    «Šīs attiecības mums ir ļoti svarīgas,» piebilst Raivo. Viņš šobrīd ciemojas pie Aleksandras, taču drīzumā uz nepilnu mēnesi dosies peļņā uz Spāniju. «Mans grafiks ir tāds, ka trīs nedēļas strādāju, trīs atpūšos, tāpēc attālums nebūs šķērslis attiecībām. Ja ļoti grib, otram vienmēr var atrast laiku,» pārliecināts ir reperis.

    Citus interesantus rakstus lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Kā Guntis Ulmanis sagaidīja 85. jubileju
    • Avotiņi zelta kāzas nosvin ar zaļumballi
    • Ints Teterovskis ar visām drēbēm metas baseinā
    • Jauns pāris? Inese Vaidere uz teātri dodas ar pavadoni
    • Skandāls! Vai slavenību tetovētājs Vadims Carenko sitis mīļoto?
    Privātā Dzīve nr38/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē