• «Varbūt man šajā ziņā gaume nav laba…» Sandas Dejus vīrs atklāj, ar kādām dāvanām sievai nošāvis greizi

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Radio SWH ētera balss un pasākumu vadītāja Sanda Dejus un viņas vīrs «Balsu talku» kūrētājs Raivis Dejus ir oficiāli precējušies jau 10 gadus. Savu kāzu jubilejas dāvanu viņa vīram jau ir pasūtījusi. Lai viņš nekļūdītos.

    «Tagad mums būs desmitā kāzu jubileja, mēs ar vilcienu brauksim uz Lietuvu,» kāzu jubilejas priekšvakarā žurnālam Ieva atklāj Raivis Dejus. Šī ir Dejus pāra pirmā kopējā intervija.

    Sanda un Raivis viens otru atrada iepazīšanās portālā Otra puse. «Man ļoti patika mūsu laulības pirmie gadi. Ievācāmies neizremontētā dzīvoklī un pamazām to remontējām. Un mums tiešām bija tikai piepūšamais matracis un divas kartona kastes. Pat ne tik daudz tāpēc, ka apstākļi spieda, – šī izvēle vairāk bija kā piedzīvojums. Tas bija arī labs saliedēšanās process – kaut vai lai vienotos, kādas tapetes pirkt. Tā mēs pakāpeniski kopā augām attiecībās, finansēs…» atceras Raivis.  

    «Protams, sākumā bija arī rozā briļļu periods.

    Bet tagad, domājot par kāzu ceļojumu, es teiktu, ka mums ir pat otrais vilnis sācies. Varbūt arī tāpēc, ka Sanda tagad ņem mazāk darbu, un es arī no savas Balsu talkas mazliet esmu iznācis ārā, jo darbi tur šobrīd apdarīti. Un tieši ar domu, ka jāpievēršas arī ģimenei. Uz šā viļņa tā sajūta ir vairāk rozīgāka,» priecājas Raivis.  

    «Kopā dzīvojot, mums ir viegli. Es viņam nepārmetu, ka mums trūkst romantikas vai par maz kaisles,» atzīstas Sanda.

    «Esmu praktiskās mīlestības džeks,» saka Sandas vīrs.

    «Kad no rīta ceļos, viņš jau salicis man vitamīnus krūzītē, ja mašīnai benzīns iet uz beigām, vienmēr ielej, gultu saklāj, parūpējas, lai zobu pasta vienmēr ir rezerve,» stāsta viņa.
    «Esmu mēģinājis Sandai dāvināt rotas – nu, neaizgāja baigi. Varbūt man šajā ziņā gaume nav laba. Nu neko, ja vajadzēs rotu, es sagaidu, ka viņa man pateiks: man patīk šī,» atklāts ir Raivis. «Bet es nenēsāju rotas!» smejas Sanda. «Tagad pateicu, ka uz kāzu jubileju gribēšu rozes – par katru gadu desmit. Ja kas – zinu, kur lēti nopirkt. Bet vispār – kur es tās rozes likšu?» spriež Sanda. « Kāda starpība? Mana sieva grib desmit rozes par katru gadu… » piekrīt Raivis. 

    Sarunu ar Dejus pāri lasi žurnālā Ieva un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē