• Vai viņa ir reibumā? Aktrises Haidenas Panjēras uzvedība intervijas laikā satrauc fanus

    Atkarības
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ukraiņu boksera Volodimira Kļičko bijusī sieva, amerikāņu aktrise Haidena Pantjēra pēdējo gadu laikā piedzīvojusi vairākus smagus triecienus pēc kuriem daiļā aktrise ļāvusies alkohola un narkotiku toksiskajam valdzinājumam. Nesen iznākušajā intervijā daudzi fani pamanījuši ko savādu – Pantjēra uzvedusies pagalam ērmīgi, raisot aizdomas, ka aktrise intervijas laikā atradusies narkotisko vielu ietekmē.

    Pēc ilgas klusēšanas medijos, amerikāņu aktrise Haidena Pantjēra piekrita dziļai sarunai ar žurnālu People. Pērnā gada februārī traģiski mira Pantjēras 28 gadus vecais brālis Džensens. Tas aktrisei bijis smags trieciens, pēc kura aktrise ļāvās savai alkohola un narkotiku atkarībai, ar kuru viņa cīnījusies jau iepriekš. Notikušais pamatīgi izmainījis daiļo aktrisi – viņa intervijā atklāj, ka brāļa nāve likusi aizmirst par sevi, tāpēc meitene pieņēmusies svarā un strauji novecojusi.

    «Zaudēt mazo brāli – nekas nav tam pielīdzināms. Viņš bija mans vienīgais brālis, mans mazais brālītis. Mans pienākums bija viņu nosargāt un es viņu pazaudēju. Es jutos it kā zaudētu savas dvēseles otru pusi. Es kādam reiz teicu – negaidi, ka es kādreiz šim tikšu pāri,» atklāj Pantjēra. Aktrises vaļsirdīgā intervija  gan satraukusi fanus – Pantjēra runājusi lēni, ērmīgi mirkšķinājusi, acu skatiens bijis miegains un stiklains.

    «Mana sirds lūzt skatoties uz šo. Šim video nevajadzētu būt publiski pieejamam. Viņa noteikti ir apreibinošo vielu vai kādu medikamentu ietekmē. Viņai taču ir maza meitiņa, izrādiet kaut kādu līdzjūtību,» raksta kāds Pantjeras fans. «Žurnālisti izmanto iespēju uz šīs nabaga meitenes rēķina. Ir taču skaidrs, ka viņai ir grūti. Viņa ir salietojusies,» piebilst kāds cits komentētājs.

    Fanu bažas nav palikušas bez uzmanības. Haidena tās kliedējusi sakot, ka intervijas laikā bijusi ļoti nogurusi. «Es divas dienas pirms šīs intervijas nebiju gulējusi, jo viens no maniem suņiem iepriekšējā dienā piedzīvoja neatliekamu operāciju,» sacīja aktrise. «Todien vēl man bija astoņu stundu gara filmēšanās, pēc kuras sekoja vienu stundu gara videointervija.» Pantjēra skaidro, ka interviju beigās pārtrauca viņas publiciste, jo pēdējās minūtes aktrisei kļuvušas neciešamas noguruma dēļ.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē