• «Vai tad es teikšu – brūtgāns, draugs, partneris?» Liene Stepena atklāti par attiecībām ar Māri Saukānu

    Attiecības
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Savās dzīves pēdējās dienās Igors teica, ka esmu vēl jauna un skaista un man vēl būs attiecības, bet tobrīd es nespēju to klausīties,» atceras horeogrāfe un TV personība Liene Stepena un atklāj, kā pēc vīra nāves liktenis viņu savedis kopā ar uzņēmēju Māri Saukānu.

    Viņas meitas tēvs Igors nomira pēc smagas slimības, un tobrīd Lienei Stepenai bija 35 gadi. Lai gan vīrs savas dzīves pēdējās dienās teicis, ka vēlas, lai viņa ir laimīga un satiek cilvēku, ko iemīlēt, Lienei ko tādu klausīties bija ļoti smagi. «Es nevienu nemeklēju, neuzskatīju, ka man jāatrod kāds, kas būtu līdzās, lai rastu mīļumu, atbalstu un drošību. Biju pašpietiekama,» intervijā žurnālam Ieva stāsta Liene Stepena. Pēc vīra nāves viņa nodevās sadzīviskām rūpēm, veltīja sevi darbam un bērniem.

    Taču liktenis viņai uzdāvināja vēl vienu īpašu satikšanos, un 2017. gadā tapa zināms, ka Liene ir kopā ar uzņēmēju Māri Saukānu.

    «Tikai satiekot Māri, sapratu, ka beidzot varu izelpot un atslābt.

    Tik ļoti es biju turējusies!» atceras Liene.

    Kad uzņēmējs Māris Saukāns uzaicināja Lieni piedalīties viņa rīkotajā bērnu nometnē Laba daba, ne viens, ne otrs nenojauta, ka šī sastapšanās mainīs abu dzīvi.

    «Satiekoties viņam uzreiz bijis skaidrs, ka ir mani atradis!» atceras Liene.

    Arī viņu, ierodoties nometnē, pārņēmušas īpašas sajūtas: «Man uzreiz likās, ka esmu īstajā vietā. Man bija sajūta, ka esmu atgriezusies mājās,» saka Liene, un viņai pār vaigiem līst asaras.

    «Ar Māri esam kopā septiņus gadus, bet es joprojām precīzi atceros to sajūtu, to, kā sēdēju, un Māris atnesa man tēju, pledu… Viņš nāca kā atvieglojums manai dzīvei,» teic Stepena.

    Māris kļuva ne tikai par viņas, bet arī dēla un meitas ģimeni. Taču ne jau viss nāca viegli. Īpaši Igora un Lienes meitai Darjai. «Kad iepazinos ar Māri,

    sākumā viņai bija ļoti grūti pieņemt viņu, negribēja, ka viņš dzīvotu kopā ar mums.

    Mēs ļoti to respektējām. Māris teica – tikai tad, kad Daša būs gatava… Ar laiku viņa pieņēma,» atceras Liene.

    Intervijas laikā Liene vairākkārt Māri nosauc par vīru. Vaicāta, vai abi ir apprecējušies, Liene smejas: «Vai tad es teikšu – brūtgāns, draugs, partneris?» Uz jautājumu, vai abi plāno arī kāzas, Liene pārliecinoši atbild: «Būs!»  

    Sarunu ar Lieni Stepenu lasi žurnālā Ieva un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē