• Vai primadonna Alla Pugačova jau pošas uz Krieviju? Maksims Galkins pasaka, kā ir!

    Krievija
    Marta Kalniņa
    7. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Krievijas mediji vēsta, ka dziedātāja Alla Pugačova atgriežas Krievijā un cīnīšoties par to, lai viņas vīram komiķim Maksimam Galkinam tiktu anulēts ārzemju aģenta statuss. Ko par to saka viņš pats?

    Šonedēļ Krievijas medijos parādījušās ziņas, ka pa taisno no Latvijas 75 gadus vecā estrādes dīva Alla Pugačova ar bērniem tūdaļ atgriezīsies Maskavā. Par to jau ziemā bijuši informēti ģimenei pietuvināti ļaudis. Allai esot jāsakārto ar nekustamajiem īpašumiem saistīti jautājumi. Bērni esot noilgušies pēc ģimenes pils Grjazjos. Turklāt Alla grasoties tikties ar ietekmīgiem ļaudīm, lai panāktu to, ka primadonnas vīram komiķim Maksimam Galkinam tiek noņemts ārzemju aģenta statuss, lai viņš atkal varētu brīvi dzīvot un strādāt dzimtenē.  Allas producents esot apstiprinājis arī to, ka dziedātāja iecerējusi līdz šā gada beigām sniegt solo koncertu Krievija.

    Uz šīm ziņām reaģējis Glakins. Viņš steidz pavēstīt, ka tās ir viltus ziņas.

    «Izdomājums no sākuma līdz beigām. Kur viņi ņēmuši, ka Alla atgriežas Krievijā? Kā viņi to izgudro? Kādi pietuvināti ļaudis? Kāds vēl producents?» brīnās 48 gadus vecais komiķis. Viņš gan nenoliedz faktu, ka tiesājas, lai viņam tiktu anulēts ārzemju aģenta statuss, taču piebilst: «Kāpēc taisnības aizstāvēšana dažādās tiesas instancēs tiek pieņemta kā vēlme turpināt darbu Krievijā?»

    Dīvains šķiet arī apgalvojums par Allas koncertplāniem, jo vēl nupat viņa publiski paziņoja: «Kamēr kaut kur šauj, putni klusē.»  

    Kā zināms, Pugačovas ģimene patlaban atpūšas Jūrmalā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē