• Vai plastiskās operācijas upuris? Smukulis Zaks Efrons atklāj, kāpēc viņa žoklis izskatās savādi

    Slavenības
    Estere Jansone
    3. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Nesen straumēšanas vietnēs nonākusi jauna filma – «Ģimenes afēra» ar spožu aktieru piedalīšanos – Nikolu Kidmenu, Zaku Efronu un Džoju Kingu. Tiesa, fani ķērušies nevis filmas sižeta iztirzāšanai, bet vaicājuši, kāpēc galvenās lomas atveidotājs Efrons izskatās tik savādi. Viņš nepalika ļaudīm atbildi parādā.

    Zaks Efrons allaž ir bijis meiteņu mīlulis – ar valdzinošām acīm, biezo matu ērkuli un trenēto ķermeni viņš vairāk kā desmit gadus lika sievietēm visā pasaulē izkust skatītāju krēslā. Taču piepeši, 2022. gadā, aktieris parādījās pavisam citādākā izskatā. Daudzi sāka spekulēt, ka Efrons ir kļuvis par kārtējo Holivudas plastisko operāciju upuri un šoreiz nu gan kaut ko ir salaidis šķērsām.

    Arī jaunākajā filmā «Ģimenes afēra» fani nespēja slēp sašutumu par Efrona ārieni – pie aktiera publiskotā filmas reklāmas rullīša sociālajos tīklos bija lasāmi tūkstošiem komentāru, kuros atkārtojās viens un tas pats jautājums – «kas ir noticis ar smukulīša Efrona žokli?». Nu viņš pastāsta, kas notika patiesībā.

    Jokainais žoklis esot smagas sejas traumas rezultāts – incidents noticis 2022. gadā.

    Efrons žurnālam Men’s Health klāsta, ka nelaimes gadījums ir bijis pavisam muļķīgs, taču atstājis nopietnas sekas. Viņš esot skrējis savā greznajā mājā ar zeķēm, paslīdējis un atsitis seju pret granīta strūklaku. Trieciens bija tik spēcīgs, ka aktieris uz laiku zaudējis samaņu, bet, kad pamodies, secinājis, ka viņa apakšžoklis vienkārši karājas.

    Lai labotu traumēto žokli, viņam veikta koriģējoša operācija un vēlāk Efrons izgājis nopietnu fizioterapijas kursu. Tomēr trauma mainīja vīrieša ārieni – daži sejas muskuļi kļuva lielāki, lai kompensētu tos, kuri ir bijuši traumēti, tāpēc žoklis kļuvis vizuāli masīvs. Iespējams, ka aktieris atgūs iepriekšējos sejas vaibstus, taču  tam būšot vajadzīgs ilgāks laiks. Zaks Efrons skaidro, ka filma «Ģimenes afēra» tika uzņemta gadā, kad tikko viņš bija pārdzīvojis smago traumu un viņa vaibsti šajā laikā izskatījušies vissliktāk.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē