• Ukraiņu ietekmele Stužuka bērnus iekārto «ļoti dārgā skolā»: Bagātie cilvēki tusē Piņķos

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Slavenā ukraiņu ietekmele Sofija Stužuka, kura ieprecējusies Latvijā, lepojas, ka iekārtojusi bērnus ļoti prestižā un ļoti dārgā skolā.

    «Sūtu savus bērnus uz ļoti dārgu un ļoti prestižu skolu,» stūrējot auto, savus sekotājus šonedēļ informēja četru bērnu mamma Sofija Stužuka. «Pēdējās pārrunas, pēdējie jautājumi, un jau drīz mani bērni sāks tajā mācīties,» lepojas viņa un sola septembrī slēgtā kanālā regulāri stāstīt par savu pieredzi. Iepriekš viņas bērni izglītojās mājās.

    «Jūs domājat, ka visi bagātie cilvēki ir kaut kur Rīgas bāros un restorānos? Nē, viņi tusējas šeit – Piņķos.

    Ja jūs redzētu, kādas mašīnas ir te stāvvietās pie visām šīm skolām,» pa ceļam uz skolu klāstīja Stužuka.

    «Mēs arī gribējām dzīvot Piņķos, lai būtu tuvāk skolai, bet te ir ļoti sarežģīti ar pirkšanu un īri,» sūrojās interneta zvaigzne.

    Lai gan vēl nesen Sofija ar vīru un bērniem plānoja pavisam pārcelties uz Dubaiju, šī ideja esot atcelta. «Dažādu apstākļu dēļ mēs nolēmām palikt Latvijā vēl gadu. Pārziemosim, visticamāk, tur. Vai arī lidosim turp un atpakaļ,» nesen prātoja viņa. Tāpēc pie jaunas mājas Latvijā viņas ģimene tomēr esot tikusi. 

    Sofija dalījās priekā, ka trīs viņas bērni ir izturējuši testus, uzņemti Exupéry International School Piņķos un jau uzsākuši izglītošanos. Skolosies ne tikai vecākais dēls, kurš ir jau piektklasnieka vecumā, bet arī divas meitiņas, kuras ir pirmsskolas vecumā, jo tiek piedāvāts arī bērnudārzs. Mācīšanās šajā iestādē bērna vecākiem izmaksājot vidēji no 13 līdz 20 tūkstošiem eiro. Klases ir nelielas – ne vairāk par 16 audzēkņiem, tiek apgūtas četras valodas – latviešu, franču, krievu un angļu.

    Maltītes skolēniem nodrošina augstākās klases restorāns – 36. līnija.

    «Deivids ir entuziasma pilns mācīties pilnībā angļu valodā, lai gan šo valodu zina ļoti vāji,» priecājas Stužuka. Meitiņas gan neesot tik lielā sajūsmā par došanos uz skolu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē