• Ukraiņu dziedātāja Vera Brežņeva asarām acīs pirmo reizi komentē šķiršanos ar Meladzi

    Slavenību šķiršanās
    Marta Kalniņa
    20. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pērn oktobrī ukraiņu zvaigzne apstiprināja, ka viņas laulība ar krievu komponistu Konstantīnu Meladzi ir galā. Tagad viņa atklāj, ka sķiršanās bijusi ļoti sāpīga.

    Par seksīgāko Krievijas sievieti dēvētās ukrainietes Veras Brežņevas dzīve pēc kara ir dramatiski mainījusies. Dziedātāja un aktrise asi nostājās pret Krievijas uzsākto karu, tādējādi pilnībā saraujot saikni ar šo valsti. Pagājušā gada rudenī dziedātāja apstiprināja, ka izjukusi arī viņas un krievu komponista Konstantīna Meladzes astoņus gadus ilgusī laulība. Taču pirmo reizi viņa par to spēj runāt tikai tagad.

    Intervijā blogeres Adeles Islamgulovas YouTube kanālam Vera saka:

    «Es runāju, un man atkal birst asaras.

    Tas bija grūti. Bija tāds brīdis, kad es sapratu, ka man vairs nav spēka nekam. Es sev devu laiku, lai attaptos.»

    Kad tapa zināms, ka Meladzes un Brežņevas ceļi šķīrušies, izskanēja vairākas versijas par to, kādēļ tā noticis. Viena no tām – politisko uzskatu atšķirības. Viņa ir ukrainiete un aktīvi iestājas par savu valsti kara laikā, viņš – Krievijas pilsonis, kurš publiski nav paudis savu attieksmi šajā jautājumā. Konstantīna brālis Valērijs gan šo versiju noraidīja. Turklāt Konstantīns arī iepriekš vairākus gadus dzīvojis Kijivā.

    Otra versija bija tikpat nepatīkama. Meladze esot pieķerts sānsoļos, tostarp ar dziedātāju Poļinu Gagarinu, kā arī pastiprinātā interesē par citām dziedātājām. Krievijā populārā ukrainiete Ani Loraka sūdzējusies, ka saņēmusi no Meladzes neķītru piedāvājumu.

    Vera šķiršanās iemeslus arī tagad iztirzāt atturas, taču liek nojaust, ka abi saglabājuši draudzīgas jūtas. Vera šobrīd baudot ideālas attiecības – pašai ar sevi un vēlas satikt vīrieti, ar kuru varēs būt viņa pati.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē