• Uģa Kuģa sieva pārsteidzoši atklāj, ka vairs nevēlas bērnus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Linda un Uģis Kuģis raidījumā «Ģimene burkā» sāk sarunu par iespējamu ģimenes pieaugumu. Linda vīru pārsteidz, sakot, ka ar diviem bērniem viņai ir gana un trešo viņa nevēlas. Uģis Kuģis gan gribētu kļūt arī par meitiņas tēvu, tāpēc nav īpaši priecīgs par Lindas lēmumu.

    «Mums jau darba pilnas rokas ir ar diviem,» saka Linda. Uģis Kuģis gan domā – kur divi ir, tur trešais nav liekas, bet Lindai arī uz to ir kas iebilstams: «Tev jau viegli teikt. Tu jau viņus nedzemdē, nenēsā deviņus mēnešus.»

    Uģis Kuģis piekrīt, ka tas būs vienīgi Lindas lēmums, un viņš to respektēs, tomēr pavisam cerības vēl neatmet. Linda novērtē vīra sapratni: «Protams, es ļoti, ļoti cienu un ļoti priecājos par to, ka Uģis ir tik ļoti saprotošs un pretimnākošs un tā tālāk. Ka viņš neko negrib uzspiest – ja es nevēlos, tad viņš piekrīt, un viss būs forši un labi. Tas man ļoti patīk, jo tas nozīmē, ka mēs varam visādas tēmas, jautājumus, problēmas viegli atrisināt.»

    «Es mīlu, es ļoti mīlu savus bērnus, nepārproti mani,» turpina Linda, «es esmu priecīga, esmu pateicīga par šo pieredzi, par visām labajām, sliktajām dienām, grūtajiem brīžiem, skaistajiem brīžiem, bet zini kā – ir tāda iekšēja sajūta, ka jā – divi ir ļoti labi, ir optimāli.»

    Uģis gan vēl pārbauda, vai tas ir sievas gala lēmums un mēģina viņu iedrošināt: «Pateici – viss, bērnu mums vairs nebūs? Esi gatava samierināties ar diviem dēliem savā dzīvē? Vīrietis sāk saprast sievietes tikai tad, kad viņam piedzimst meitiņa.»

    Uģis ir gatavs samierināties ar Lindas lēmumu, tomēr, viltīgi smaidot, nosaka: «Bet… nekas jau nav ierakstīts zvaigznēs…»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē