• TV šova zvaigzne nebūtu apmierināta, ja viņai uzdāvinātu gredzenu par 5000 eiro

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Militārists Dāvids Krūmiņš un viņa draudzene Arnita Oliņa nesen nāca klajā ar pārsteidzošu ziņu, ka viņiem drīz būs pirmais kopīgais bērniņš. Vienā no šova «Slavenības. Bez filtra» sērijām pie abiem viesojās influencere Katrīne Vasiļevska un sarunas aizveda līdz tam, vai gaidāma saderināšanās un kā tā varētu notikt.

    Neskatoties uz to, ka Dāvids Krūmiņš vēl joprojām ir precējies ar influenceri Janu Bruk, ar kuru iepazinās TV šovā «Mīla kemperī» un laulības gredzenus mija Amerikā, Dāvids ir optimisma pilns un saka, ka ne tikai nebaidās no Arnitas bildināšanas, bet arī plāno to drīzumā izdarīt, taču tam ir jābūt kā pārsteigumam.

    Katrīne tikmēr vēlas zināt, kādu saderināšanās gredzenu Arnita vēlētos saņemt? Jaunā sieviete atzīst: «Ja man uzdāvinātu gredzenu par 5000 eiro, es nebūtu apmierināta. Nevis tāpēc, ka par lētu, bet tāpēc, ka par dārgu!»

    Vēlāk Katrīne atklāj: «5000 eiro par saderināšanās gredzenu ir ok, tas nav ne ļoti maz, ne ļoti daudz. Veikalā, kad skatījos gredzenu ar tādu, mazu, mazītiņu dimantiņu, tā pārdevēja teica, ka jaunajiem puišiem sakot, ka nevajag precēties tik ātri, jo neviena meitene nevēlas saņem «šo» sev. Jā, meitenēm patīk briljanti!"

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē