• Toksiskā meitene Holivudā. Aktrise Bleika Laivlija pazemo žurnālisti

    Slavenības
    Estere Jansone
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ja iepriekš skaistulei Bleikai Laivlijai izdevies izvairīties no tabloīdu redzesloka, tad pēdējās nedēļās aktrise kļuvusi par apspriestāko slavenību ārzemēs. Kāda žurnāliste publiskojusi kādu ļoti neērtu interviju, kurā Laivlija rupji pasmējusies par viņu.

    Žurnāliste Kjersti Flā sociālajos tīklos publiskojusi kādu pavisam neērtu kadru no intervijas ar Bleiku Laivliju, kas noritējusi 2016. gadā. Tajā žurnāliste apsveikusi aktrisi ar grūtniecību un izteikusi komplimentu par mazo grūtnieces vēderiņu, taču Laivlijai šie glaimi neiepatikušies un aktrise atcirtusi sarkastisku komentāru: «Arī man patīk tavs «vēderiņš».»

    Pēcāk intervijas laikā Laivlija neturpinājusi sarunu un pat neuzturējusi kontaktu ar žurnālisti, bet komunicējusi ar trešo sievieti, aktrisi Pārkeri Poziju, kas sēdējusi blakus Bleikai.

    Šāda kinozvaigznes attieksme satriekusi žurnālisti Kjersti, kura tobrīd nav bijusi stāvoklī. Viņa vēlāk atzina, ka patiesībā ir neauglīga un šis aktrises komentārs radījis smeldzīgas sāpes. «Tas mani ilgu laiku ietekmēja. Es pēc tam intervijās ar citiem cilvēkiem nežēlīgi uztraucos. Es ilgu laiku vainoju sevi, jo man šķita, ka esmu izdarījusi kaut ko nepareizi,» portālam Page Six klāsta žurnāliste.  «Neviens pēc tam pie manis nepienāca un neatvainojās. Visticamāk, viņas komanda lika viņai izlikties, ka šis incidents nenotika un, ka pie vainas būs žurnāliste, kura viņu aizvainoja,» stāsta Kjersti Flā.

    Skandāls uzvirmojis pēc tam, kad daudzus fanus satraukusi Bleikas Laivlijas īpatnējā attieksme pret nupat iznākušās filmas Mana laimes lauskas kolēģi un režisoru Džastinu Baldoni. Aktrise atteikusies ar otrā plāna aktieri pat sveicināties filmas promocijas pasākumos. Drīz pēc tam, uz karstām pēdām aktieris Baldoni noalgoja sabiedrisko attiecību krīzes komunikācijas vadītāju, kura pienākumos ir izlīdzināt skandālus. Aktrises fani un mediji sākuši spekulēt, kādēļ starp abiem galvenajiem filmas aktieriem valda tik lielas nesaskaņas. Tas raisījis runas, ka Laivlija ir aktrise ar smagu raksturu un, ļoti iespējams, konfliktējusi ar filmas režisoru un aktieri Baldoni līdz tādai pakāpei, ka abi nespēj viens otram pat acīs ieskatīties. Uz šī skandāla fona norvēģu žurnāliste Kjersti no;ēma publiskot sava stāsta daļu.

    Šī nav pirmā reize, kad Laivlijai izveidojies konflikts ar filmas kolēģiem. Daiļajai aktrisei ir radušās nesaskaņas ar kulta seriāla Intrigante kolēģi Leitoni Mīsteri un filmas Neliels lūgums galvenās lomas atveidotāju Annu Kendriku.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē