• «Tiksimies kaut kad labākā dzīvē!» Pugačovas meita Orbakaite vairs neuzstāsies Krievijā

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Dziedātājas Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite paziņojusi, ka viņai vairs nesanāk atbraukt uz Krieviju, un pēdējais koncerts bijusi dāvana no viņas un slavenās mammas.

    Kristīna Orbakaite Krievijas TV kanālam RTV1 nupat atzina, ka pēdējo reizi dzimtenē uzstājusies martā Sanktpēterburgā, un tas bijis atvadu koncerts. Pārējās uzstāšanās Krasnojarskā, Irkurskā, Vladivostokā un citās pilsētās ir atceltas. «Sanktpēterburgā bija mans noslēdzošais koncerts Krievijā. Nesanāca man vairs atbraukt uz Krieviju. Nolēmu, ka mēs tiksimies kaut kad labākā dzīvē,» sacīja Pugačovas meita.

    «Pēdējais koncerts bija dāvana no manis un mammas

    mūsu uzticamajiem draugiem un talanta pielūdzējiem. Tas man bija ļoti svarīgs, tāpēc ar mierīgu sirdi pēc tam visiem pateicu: «Paldies, mīlu, uz tikšanos.» Un aizbraucu,» atminas viņa.

    Lai gan atšķirībā no savas mātes un viņas vīra – komiķa Maksima Galkina – Orbakaite nekad nav kritizējusi Krievijas uzsākto karu Ukrainā, pēdējā laikā arī Kristīna saņēmusi kritikas lavīnu. Viņai pārmet gan to, ka dziedātāja nav paudusi skaidru pozīciju šajā jautājumā, gan to, ka pati dzīvo ASV, bet naudu pelna Krievijā. Orbakaites lavierēšana starp ģimeni, klausītājiem un pašas sirdsapziņu mazinājusi dziedātājas līdz šīm lielo popularitāti dzimtenē. Pati Kristīna gan kritizētājiem nesen atbildējusi: «Bet tiem, kas mani nemīl, nemīlēja, vairs nemīl, gribu pateikt, ka man viss ir lieliski!»  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē