• «Tikai tad, kad mamma nomira, sapratu, cik nozīmīga viņa bija manā dzīvē.» Aktrises Regīnas Razumas dēla stāsts

    Piemiņas stāsts
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Regīna Razuma.
    Foto: No privātā un Izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Regīna Razuma.
    Šodien būtu lieliskās Jaunā Rīgas teātra aktrises Regīnas Razumas 73. dzimšanas diena. Pērn maijā viņas mūžs aprāvās, atstājot neaizpildāmu tukšumu savu mīļo dzīvē.

    «Tikai tad, kad mamma nomira, sapratu, cik nozīmīga viņa bija manā dzīvē. Tagad, izņemot sievu, man vairs nav neviena, kas varētu atbalstīt. Tas rada lielu tukšuma un vientulības sajūtu,» pavasarī savā atmiņu stāstā par mammu žurnālam Santa sacīja aktrises Regīnas Razumas vienīgais dēls Rems Razums.

    Maijā apritēja gads kopš dienas, kad aktrise pēkšņi aizgāja no šīs pasaules. Šodien būtu viņas 73. dzimšanas diena – jau otrā, kurā viņas mīļie nevar piezvanīt aktrisei un teikt mīļus vārdus.

    Laiks dziedē, bet to tukšumu, ko radījusi viņas aiziešana, Razumu ģimenē neaizpildīs neviens. «Arī manai sievai manas mammas aiziešana ir milzīgs zaudējums. Viņa ir no Krievijas, un laikā, kad nav iespējams aizbraukt un satikt savus vecākus, mana mamma bija viņai gan mamma, gan draudzene. Tagad arī viņai ir liela vientulības sajūta,» pastāstīja aktrises dēls.

    «Tas ir ļoti smags trieciens arī bērniem. Pēdējo gadu skaistākie mirkļi man saistās ar vasarām, kad visi kopā gandrīz mēnesi dzīvojām Pāvilostā un mēs ar bērniem un mammu gājām skatīties saulrietus…» atceras Rems.
    «Vai es mēdzu ar viņu sarunāties? Jā, esmu mainījis savu skriešanas maršrutu un tagad reizēm skrienu garām viņas kapiņam…» atzinās viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē