• Tik līdzīgs slavenajam tēvam! Mārtiņa Vilsona dēls pie aktiera ciemojas kopā ar draudzeni

    Slavenību bērni
    Evija Kalnbērza
    10. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Aktiera Mārtiņa Vilsona dēla Gustava Vilsona jaundibinātās džeza grupas koncertu ģimenes lauku mājās Upesgrīvā noskatījās arī viņa draudzene.

    «Anna ir mana draudzene, klarnetiste un viņa šeit uzstāsies 17. augustā,» ar savu draudzeni Annu Mariju Kubecku žurnālu Privātā Dzīve iepazīstināja kontrabasa spēlētājs Gustavs Vilsons. Viņi pirms trim gadiem satikās, mācoties Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā. Tolaik Gustavs bijis trešajā kursā, bet Anna Marija – pirmajā. Drīzumā gan mūzikas izglītība viņus uz kādu laiku pašķirs, jo jauniete dosies studēt uz Bāzeles Mūzikas akadēmiju.

     

    Gustavs un Anna Marija ikdienā dzīvo Rīgā, bet vasarās bieži brauc pie Mārtiņa Vilsona un viņa sievas Zanes uz lauku mājām. «Te bieži notiek izrādes un koncerti. Mums tie ir visiemīļotākie brīži, kad pēc pasākumiem viesi aizbrauc, un mēs, ģimene, pie ugunskura tad varam ļauties sarunām,» tā jaunieši. Dažkārt abi nolienot prom no citu acīm un padzīvojoties divvientulībā. «Ja godīgi, tad pirmo reizi šurp atbraucu, kad Gustava tētim bija pirmā izrāde Čaks lauku mierā Vilsonu verandā. Tad arī tuvāk iepazinos ar mīļotā vecākiem,» pirms trim gadiem notikušo iepazīšanos atminas Anna Marija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē