• Tiesa lems, kur dzīvos aktrises Agatas Mucieneces bērni. Viņa skarbi pajoko par bijušo vīru

    Slavenību šķiršanās
    Marta Kalniņa
    12. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Šonedēļ Latvijā dzimusī un augusī Krievijas aktrise Agata Muceniece paironizēja par bijušā vīra aktiera Pāvela Prilučnija nodomu atņemt viņai bērnus.

    Latvijas aktrise Agata Muceniece dzīvi un karjeru jau daudzus gadus veido Krievijā. Pirms četriem gadiem viņa pārdzīvoja sāpīgu laulības šķiršanu. Aktieris Pāvels Prilučnijs pa šo laiku jau izveidojis citu ģimeni, taču kara cirvi bijušie laulātie nav aprakuši.

    Šonedēļ Agata skarbi pajokoja par vīra centieniem panākt, lai abu dēls un meita nonāktu viņa aizgādībā. Filmējoties savam YouTube kanālam, Agata palūdza meitu uzmanīgāk rīkoties ar nazi: «Mija, uzmanīgāk ar nazi! Citādi

    daži uzreiz mēģinās man atņemt vecāku tiesības!»

    Tā 35 gadus vecā aktrise ironizēja par eksvīra nodomu tiesas ceļā iegūt bērnu aprūpes tiesības un panākt, lai par bērnu dzīvesvietu tiktu noteikta viņa jaunās ģimenes māja. Tas tiekot darīts, lai izvairītos no alimentu maksāšanas bijušajai ģimenei. Bijušie laulātie jau labu laiku kārto attiecības ar tiesas palīdzību. Aktrise žēlojas, ka abu dēlam un meitai alimentos tēvs maksā 100 000 rubļus (aptuveni 1000 eiro) , lai gan pelnot miljonus.

    Muceniece pieprasa, lai alimentu lielums būtu ne mazāks par trešdaļu no Prilučnija ienākumiem.

    taču, ja par bērnu aizbildni tiesas ceļā noteiks Pāvelu, tad alimenti būs jāmaksā pašai Agatai. Prilučnijs šo situāciju nekomentē, bet viņa jaunā sieva aktrise Zepjura Brutjana regulāri iesaistās konfliktos ar Mucenieci. Viņa vīra bērnu mātei pārmet to, ka Muceniece laulības šķiršanu padarījusi par publisku šovu. taču ar Pāvela un Agatas atvasēm Zeojurai, kura aktierim pērn dāvāja dēlu, esot ļoti labas attiecības.

    Krievijas mediji vēsta, ka uz pirmo tiesas sēdi Agata neieradās, jo jutās nogurusi, Nākamā  notikšot 29. augustā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē