• «Telegram» īpašnieks Durovs 40. jubilejā saņem nežēlīgu apsveikumu no savu bērnu mātes

    Miljardieru dzīve
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Runā, ka Krievijas miljardieris Pavls Durovs savā dzimšanas dienā esot apprecējies ar savu draudzeni Jūliju, taču skandāls ar viņa bērnu māti tikai uzņem apgriezienus.

     

    Telegram īpašnieka Pavla Durova bērnu māte Irina Bolgara publicējusi visai neparastu apsveikumu miljardierim jubilejā. «Dzimšanas dienā neviens nedrīkst palikt bez dāvanām. Ja mēs nevaram tās piegādāt paši, tad paļausimies uz Visuma pastniekiem,» sociālajos tīklos ierakstīja viņa un pievienoja apsveikumam video no Francijas cietuma.

    Tikmēr Durovs gaida tiesas spriedumu Parīzē un savu 40. jubileju pavadījis kopā ar draudzeni Jūliju Vavilovu. Turklāt Jūlija, kuras grūtniecība pārtrūkusi dēļ pārdzīvojumiem par Pāvela likteni, devusi saviem sekotājiem mājienu, ka pāris šajā dienā varētu būt apprecējies. Viņa publicējusi bildi, kurā viņas kleita ļoti atgādina kāzu tērpu. Bildes paraksts ir lakonisks: «10.10.2024.»

    Tas Irinu Bolgaru  sanikno vēl vairāk. Viņa visiem spēkiem cenšas izkarot šajā miljardiera stāstā vietu sev un abu bērniem. Viņa atklāj arvien neglītākas epizodes par Durovu kā tēvu. Irina vēlas, lai viņai tiktu daļa Telegram, jo uzskata – esot palīdzējusi Durovam to izveidot, kā arī pieprasa alimentus bērnu audzināšanai. Savukārt Durovs teic, ka kopdzīves nekad nav bijis, bērni bijis abu kopējais darījums, bet dāsnos alimentus  Irina līdz šim esot notriekusi savām vajadzībām, lai uzturētu luksusa dzīvesveidu.  

     

    Lai atspēkotu Bolgaras apgalvojumus un apsūdzības, Durova preses sekretārs sniedzis izsmeļošus komentārus par situāciju ar Pavla bērna māti.  «2019. gadā Durovs pārskaitīja 7 miljonus dolāru uzņēmumam Bolgar kā vienreizēju maksājumu, lai uzturētu viņu trīs bērnus.

    Aprēķins bija – 10 000 dolāru par katru bērnu mēnesī līdz 23 gadu vecumam.

    Tāpat Durovs atbalsta arī citus savus bērnus,» pauž Durova pārstāvis un piebilst, ka pēc Irinas lūguma maksājums ienācis divās daļās. 5 miljoni bija noformulēti kā dāvana, vēl divi – atbalsts bērniem.

    2022. gadā tikai ceļojumos vien esot iztērēti 2 miljoni dolāru, un arī šos izdevumus sedzis Durovs. Līdz 2022. gadam Irina Bolgara no Durova kontiem esot iztērējusi 18 miljonus ASV dolāru « par luksusa zīmolu precēm».

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Irina Bolgar (@missbolgar)

    Irina Bolgara pieprasa, lai tiktu uzrādīti dokumenti, kas to pierāda, jo uzskata – Durova pārstāvju vārdos ir acīmredzamas pretrunas. «Es drīzāk teiktu, ka uzturlīdzekļi bērniem 2 miljonu eiro apmērā tika maksāti vienu reizi 2019. gadā, un tie bija mazāki par mūsu bērnu vidējiem faktiskajiem izdevumiem gadā,» tā Bolgara. «Visus savus atlikušos uzkrājumus kopš 2023. gada sākuma es tērēju bērnu vajadzībām,» piebilst viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē