• «Telegram» īpašnieka Durova bijusī mīļotā apgalvo, ka viņš savus bērnus saucot par suņiem

    Miljardieru dzīve
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kamēr Parīzē aizturētais Krievijas bagātnieks, «Telegram dibinātājs» Pāvels Durovs apmeklē tiesas sēdes Francijā, viņa triju bērnu māte Irina nāk klajā ar šokējošiem paziņojumiem.

    Irina Bolgara apgalvo, ka viņas triju bērnu tēvs ir miljardieris Pāvels Durovs. Pats Telegram īpašnieks to neapstiprina. Viņš izteicās, ka viņam esot vismaz 100 bērni, jo esot bijis spermas donors. Šāda Durova attieksme Irinu padarījusi par viņa kvēlāko ienaidnieci. Sieviete publiskojusi vairākas sadzīviskas bildes no abu kopdzīves, kur Durovs redzams kopā ar bērniem. Viņi bijuši attiecībās 10 gadus.

    Nupat viņa paziņojusi, ka miljardieris bērnus saucis par suņiem. Jebkādu saikni ar savām atvasēm Durovs esot pārtraucis jau 2022. gadā. «Diemžēl es nevarēju atbalstīt viņa saskarsmi ar bērniem, jo, kad viņš pēc pusgadu ilgām bloķēšanām internetā beidzot izgāja uz sakariem,

     

    painteresējās, kad es viņam «uzrādīšu suņus» – tas ir burtisks citāts,» apgalvo Irina.

     

    Viņa skaidro, ka tolaik jau bija ierobežotas Pāvela saskarsmes tiesības ar bērniem. Viņš varējis tikties ar atvasēm Irinas un speciālista klātbūtnē, taču ne reizi neesot vēlējies izmantot šo iespēju.

    Irinas sekotājus internetā izbrīnīja vēstījums par suņiem, tāpēc sekoja daudz jautājumu – kāds gan bijis šo vārdu konteksts?

    Laimīgā Durovu ģimene, kuru Pāvels visus šos gadus slēpis.
    Laimīgā Durovu ģimene, kuru Pāvels visus šos gadus slēpis.

     

    «Droši vien viņš ar to domāja mūsu bērnus, jo daudzu gadu garumā man nav bijis neviena suņa. Viņš noteikti domāja bērnus, jo pieminēja vienu no viņiem mīļvārdiņā un piebilda: «un pārējos suņus,»,» skaidro Irina.

    Kādēļ viņa par to runā tagad? Šis esot piemērots brīdis, lai atriebtos Pāvelam Durovam par pāridarījumiem. Viņš kopš augusta beigām atrodas Parīzē, kur tika aizturēts. Patlaban notiek izmeklēšana saistībā ar miljardiera izveidotā sociālā tīkla Telegram pārkāpumiem. Viņam izvirzītas 12 apsūdzības, tostarp saistītas ar bērnu pornogrāfiju, narkotikām, krāpšanu. 44 gadus vecā Irina neslēpj, ka apņēmusies tiesas ceļā iegūt pusi Telegram kompānijas. Šā gada augustā Bloomberg Durova bagātību novērtējis 9,15 miljardu dolāru apmērā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē