• Tas nebūs viegli. Pēc kurpju veikala skandāla Adriana Miglāne pametusi Latviju

    Slavenības
    Estere Jansone
    3. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Vēl maija izskaņā kāda apavu veikala vadītāja dalījās ar sašutuma pilnu – pēdējā brīdī tika atcelts dziedātājas Adrianas Miglānes koncerts. Pēc skandāla pieklušanas dziedātāja atklājusi, kas pēdējos gados viņu nomācis un kādēļ piepeši atcēlusi visas savas uzstāšanās. Vēl Miglāne pieņēmusi kādu nopietnu lēmumu.

    «Es visu dzīvi esmu domājusi par visiem, tikai ne par sevi. Visus likusi pirmajā vietā, bet ne sevi, līdz es izdegu. Izdegu tā, kā vēl nekad. Tik sliktu pašsajūtu biju piedzīvojusi, šķiet pirmo reizi dzīvē. Viss uz maniem pleciem, šķita, ka kļūst tik smagi un es slīkstu. Es esmu pateicīga, ka Dievs man deva Hugo, jo tikai pateicoties viņam un mammai, es saņēmu sevis rokās un spēru soli uz labāku nākotni mums ar Hugo,» sociālajos tīklos dalās Miglāne. Viņa ir pieņēmusi kādu daudzsollošu darba piedāvājumu un pametusi Latviju – turpmāk Adriana dziedās pasākumos Īrijā.  

    «Jau septiņus mēnešus jutos ļoti tukša. It kā strādāju, bet nejutu tās patīkamās sajūtas, kas bija vienmēr,» skaidro Ardiana. Viņa cerējusi, ka melanholiskais stāvoklis pāries, taču drīz vien sliktās dienas nāca roku rokā ar negulētām naktīm, bet bezmiegs darījis savu. Miglāne atklāj, ka

    viņai sākās virkne veselības kaišu – bijušas problēmas ar nierēm, tad parādījusies slikta dūša, apetītes zudums un vemšana.

    Drīz vien dziedātāja noskaidrojusi, ka viņa sirgst ar veģetatīvo distoniju.

    «Cēlonis ir hronisks stress, kas pastāvīgi vilcies divus gadus,» bēdīgi atzīst Miglāne. Viņa nolēmusi samazināt slodzi un turpmāk sadarbības projektus izvēlēties rūpīgāk. Mūziķe sola palikt aktīva sociālajos tīklos un ziņot, kā viņai veicas jaunajā dzīvesvietā – Īrijā.  Adrina atzīst, ka uz ārzemēm devusies viena –

    dēliņš Hugo ir palicis Latvijā ar Miglānes mammu.

    Adriana apsola, ka nepārvācas uz Īriju pavisam. «Būšu šeit ļoti daudz, taču bieži braukšu uz Latviju,» saka dziedātāja.    

    «Šis darba piedāvājums man bija jau pusotru gadu atpakaļ. Tanī brīdī es sapratu, ka ir ļoti laba iespēja pelnīt, bet es nespēju atteikties no Latvijas,» teic Miglāne. Lūzuma punkts esot bijusi ilgstošā melanholija un tās izraisītās veselības kaites, tāpēc viņa nolēmusi pamainīt vidi. Adriana ir sajūsmā par apkārtni un cilvēkiem – viņa atzīst, ka tas ir tieši tas, kas viņai šādā brīdī bija nepieciešams.

    Maija izskaņā uzvirmoja skandāls, kurā apavu veikals Stilīgie apavi publiski atklāja negatīvo pieredzi ar Adrianu Miglāni. 

    «Vēlamies brīdināt arī citus uzņēmējus, citus cilvēkus, citus, kas jebkad izvēlēsies šo dāmu uzaicināt pie sevis nodziedāt koncertu vai arī izveidot ar viņu jebkāda veida reklāmas sadarbību – pirms ko tādu izlemjat – noteikti Jums noderēs mūsu visnotaļ negatīvā pieredze.»

    Veikala vadītāja atklāj, ka veikala vārdā Miglānei tika nosūtīti apavi teju 200 eiro vērtībā, kas viņai bija jāreklamē savā profilā. Apavus gan Miglāne vilkusi un foto ievietojusi savos profilos, taču nekādas atsauces uz veikalu neesot bijis. Šo kamolu veikala vadītāji norijuši, taču vilšanos veikalnieki piedzīvoja atklāšanas dienā, kad bija paredzēta MIglānes uzstāšanās. Uzņēmums bija izreklamējis dziedātājas koncertu – tika izgatavoti plakāti, baneri, reklāmas materiāli internetā un izziņots koncerts, tomēr nekādu tālāku ziņu no influenceres neesot bijis. Tikai dienu pirms koncerta māksliniece esot paziņojusi, ka veselības problēmu dēļ uz pasākumu neieradīsies. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē