• Tas ir traģisks stāsts… Liepnieks runā par sievas pēkšņo došanos mūžībā

    Piemiņa
    Evija Kalnbērza
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jurģis Liepnieks ar sievu Ilzi Elizabeti Liepnieci.
    Foto: no privātā arhīva
    Jurģis Liepnieks ar sievu Ilzi Elizabeti Liepnieci.
    Pagājušajā ceturtdienā pienāca sēru vēsts – naktī pēkšņi mūžībā bija devusies uzņēmēja Ilze Elizabete Liepniece, polittehnologa Jurģa Liepnieka sieva.

    «Par to, ka naktī uz ceturtdienu Ilze ir mirusi, uzzināju no ārstiem. Pats tobrīd atrados ārzemēs. To, kā jūtos, visu esmu pateicis video. Lūdzu, izmantojiet to,» pagājušajā piektdienā sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve lakonisks bija Jurģis Liepnieks. Brīdi pirms tam vietnē YouTube tika publicēta viņa videosaruna ar psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu, ar kuru kopā Jurģis savulaik sarakstīja grāmatu Nāve – tās nav beigas.

    Ilzes Elizabetes Liepnieces paziņu lokā jau kādu laiku runāja, ka uzņēmēja cīnās ar smagu slimību. Taču atlabšanas brīžos viņa satikās ar draugiem, šīs tikšanās allaž bija sirsnības un gaišu emociju pilnas.

    Videointervijā Liepnieks atklāj: «Tikai četrdesmit trīs gadi bija Ilzei. Pie citiem apstākļiem, ja kaut kas citādi sakristu, varētu dzīvot vēl četrdesmit trīs gadus laimīgi, bet nē… Tas bija nopietns pārbaudījums būt līdzatkarīgās attiecībās… Tas ir traģisks stāsts…

    Beigās tā likās tāda pašiznīcināšanās forma. Tā arī tas beidzās…

    Tiešām traģiski, jo Ilze bija silts, gaišs, labs un jauks cilvēks…» tā Liepnieks, kurš līdz šim ne reizi intervijās nebija runājis par savām attiecībām ar Ilzi Elizabeti. Turpat intervijā Liepnieks atzina, ka ar sievu kopā nedzīvo jau divarpus gadus. Draugiem bija zināms vien tas, ka Ilze Elizabete šo šķiršanos ļoti pārdzīvoja.

    Plašāk lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē