• «Tas ir noticis!» Ukraiņu ietekmele Sofija Stužuka dalās prieka vēstī

    Influenceri
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vai tiešām Sofija un Antons nemaz nav vainīgi?
    Foto: Instagram
    Vai tiešām Sofija un Antons nemaz nav vainīgi?
    Slavenā ukraiņu izcelsmes influencere Sofijas Stužuka un viņas latviešu vīrs Antons nākuši klajā ar priecīgiem jaunumiem. Drīz kuplajai ģimenītei pievienosies vēl viens bērniņš.

    Latvijā dzīvojošā ukraiņu interneta zvaigzne Sofija Stužuka saviem sociālo tīklu sekotājiem dalījusies priecīgā vēstī – viņa ir jau piektā bērna gaidībās. Turklāt, viņa neslēpj – šis bērniņš nācis ar grūtībām.

    «Tas notika uzreiz pēc piedzīvota spontānā aborta!» raksta Sofija. Viņa savos sociālajos tīklos publiskojusi attēlu ar pozitīvu grūtniecības testu un arī savu un vīra Antona reakcijām. Pāris priecīgos jaunumus uzzinājis šā gada jūlijā – tagad Sofija ir nu jau piektajā grūtniecības mēnesī.

     

     

    Ukraiņu modele pirms tam bija precējusies ar fitnesa treneri Dmitriju Stužuku, kuru savienībā nāca pasaulē trīs bērni. 2020. gadā ģimeni piemeklēja nelaime un Dmitrijs mira no Covid-19 izraisītām komplikācijām.

    Kā zināms, Stužuka neilgi pirms kara uzsāka attiecības ar Latvijā dzīvojošo uzņēmēju Antonu Levdanski, tāpēc, sākoties karam, loģisks lēmums bija no Ukrainas ar bērniem pārcelties uz Latviju. Pāris pirms diviem gadiem sagaidīja savu pirmo kopīgo bērnu un aprecējās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē