• Tā var gadīties ikvienam. Grupas Slipknot mūziķis nejauši aizdedzina pats sevi

    Slavenības
    Estere Jansone
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Eugene Powers/Shutterstock/Instagram
    Metālmūzikas grupas Slipknot dīdžejs Sids Vilsons publiskojis vairākus šokējošus video, kuros viņš redzams ar pamatīgām apdegumu brūcēm. Mūziķa draudzene atklāj, ka Vilsons cieta sadzīviska rakstura nelaimē, kura varētu atgadīties ikvienam.

    «Sveiki visiem! Ar mani viss ir un būs kārtībā, taču esmu pamatīgi apdedzinājis seju un rokas. Man visur ir apdegumi. Manas uzacis ir nodegušas, mute ir krevelēs. Abas rokas ir sliktā stāvoklī,» videoklipā, kurā atrāda savu ķermeni saka Slipknot grupas dalībnieks Sids.

    Vilsons arī publiskojis video no slimnīcas. Tajā viņš redzams intensīvās terapijas nodaļā. Vilsons neslēpj, ka viņam ārsti konstatējuši otrās pakāpes apdegumus uz sejas un rokām, kas, visticamāk, sadzīs un neatstās paliekošas rētas.

    Sida mīļotā sieviete, Ozija Osborna meita Kellija dalījās ar plašāku informāciju par notikušo. Viņa skaidro, ka vēlas brīdināt un pasargāt citus no muļķības, ko pieļāva smagā metāla mūziķis. Kellija stāsta, ka Vilsons vēlējies dārzā dedzināt kompostu, taču aizmirsa, ka bioloģiskie atkritumi rada spēcīgu dabasgāzi – kad komposts aizdedzies ar atklātu uguni, tas sprādzis un apdedzinājis mūziķi.

    «Viņš burtiski sevi aizdedzināja un uzspridzināja pagalmu,» rakstīja Kellija. Viņa gan atzīmēja, ka Sids jau šobrīd jūtas krietni labāk.

    Slipknot ir viena no populārākajām smagā metāla mūzikas grupām pasaulē. Grupa dibināta 1995. gadā, Aiovas štatā, ASV. Grupa plašāk pazīstama ar biedējošajiem kostīmiem un maskām, ar kurām mūziķi uzstājas koncertos.

    Slipknot 2006. gadā saņēma prestižo Grammy balvu kategorijā «Labākais metāla izpildījums» par dziesmu Before I Forget.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē