• Šūmahers pirmo reizi 11 gadu laikā parādījies sabiedrībā. Ko par to saka viņa draugs un bijušais menedžeris?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mihaels Šūmahers pirms traģēdijas 2012. gadā.
    Foto: Shutterstock
    Mihaels Šūmahers pirms traģēdijas 2012. gadā.
    Ārzemju mediji šonedēļ vēsta, ka pirmo reizi 11 gadu laikā leģendārais F1 pilots Mihaēls Šūmahers pirmo reizi parādījies sabiedrībā.

    Jau pērn Vācijas prese vēstīja, ka gaidāms liels notikums – Mihaēls Šūmahers, kuru neviens nav redzējis kopš traģiskā negadījuma Alpu slēpošanas kūrortā, pirmo reizi izies sabiedrībā. Viņa 27 gadus meita Džīna Marija gatavojās kāzām ar slēpotāju Janu Betki un vēlējās, lai tēvs piedalās šajā nozīmīgajā dienā.

     

    Ikdienu 55 gadus vecais Mihaēls vada Šveicē, kur skaistā īpašumā pie Ženēvas ezera viņu aprūpē sieva un mediķi. Kāzas, kurās piedalījās ap 100 viesi, notikušas pagājušajā nedēļas nogalē ģimenes villā Maljorkā. Aculiecinieki stāsta, ka viesu vidū bijis slavenais autosportists, taču

    viesiem pie ieejas bija jāatdod savi viedtālruņi un bija stingri aizliegts bildēt ceremoniju un tās dalībniekus.

    Runā, ka drīzumā Mihaēls parādīsies vēl vienā nozīmīgā pasākumā – kāzām gatavojoties viņa dēls Miks un modele Laila Hasanoviča. Nesen Laila palepojās ar iespaidīgu saderināšanās gredzenu.

    Vairāki mediji centušies noskaidrot, kā meitas kāzās juties un izskatījies slavenais autosportists. Vācu izdevumam Bild ziņas pa Mihaēla piedalīšanos meitas kāzās komentējis Šūmahera bijušais menedžeris Villijs Vēbers. «Mani neielūdza, bet es arī nebūtu ieradies, jo man pašam tagad ir problēmas ar veselību. Negribētu tādā stāvoklī lidot uz Maljorku,» sacījis Villijs. Viņš gan piebilda: «Mihaēls bija viens no maniem labākajiem draugiem. Viņš man bija kā dēls, kura man nebija. Neviens nezina, kādā stāvoklī viņš ir tagad, tāpēc arī es par to neko neteikšu.

    Džīnas kāzas uzjundī atmiņas. Diemžēl…

    Es atceros savus panākumus ar Mihaēlu, mūsu mērķus un uzvaras. Es viņu atceros tādu, kāds viņš tad bija. Visticamāk, ka mēs nekad vairs netiksimies,» vācu izdevumam Bild pauda Vēbers.

    2021. gadā uz ekrāniem nonāca dokumentālā filma par Šūmaheru, kurā

    sportista sieva un dēls atzina, ka Mihaels nav spējīgs patstāvīgi pārvietoties un pilnvērtīgi komunicēt ar apkārtējiem.

    Savukārt šajā vasarā visa uzmanība bija piekalta viņa brālim bijušajam autosportistam Ralfam, kurš vienmēr bijis Mihaēla ēnā.  Viņš paziņoja, ka ir gejs un publiskoja foto ar savu partneri.Abi piedalījās arī Mihaēla meitas kāzās un dalījās ar romantisku foto no Maljorkas.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē