• Stiliste Indra Salceviča brīdina dāmas par krāpniekiem… tinderī!

    Iepazīšanās
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Stiliste Indra Salceviča tāpat ka daudzas citas no brīvas latviešu dāmas apgrozās populārajā iepazīšanās vietnē «Tinder». Nupat viņa tur pamanījusi jaunu bīstamu tendenci…

    Indra Salceviča nekad nav slēpusi, ka izmanto iepazīšanās vietni Tinder un ik pa laikam aiziet uz kādu randiņu. Taču nesen kāda vēstule viņu darījusi bažīgu. Stiliste nolēmusi padalīties ar savām aizdomām, lai pasargātu citas sievietes no vilšanās un nepatikšanām.

    Kāds ārzemnieks atsūtījis Indrai vēstuli, kurā apgalvo, ka abi esot tikušies naktsklubā un viņš ļoti vēlas turpināt šo iepazīšanos. Vīrietis aicina stilisti uz randiņu. Nezinot viņas vārdu, viņš uz labu laimi Indru uzrunā kā Ievu. Kad noskaidro, ka uzrunātā dāma nav Ieva, kavalieris nemet plinti krūmos un turpina pierunāt uz tikšanos. Nelīdz arī tas, ka Indra paziņo, ka viņa esot precējusies.

    Stiliste uzskata – viss nav tik nevainīgi, kā varētu šķist pirmajā mirklī. Īpaši tādēļ ka viņa neesot vienīgā, kuru mēģina «nokantēt» šādā veidā. Indra prognozē, ka tad, ja viņa patiesi noticētu šim stāstam un tomēr dotos tikties ar uzstājīgo ārzemnieku, tālākais scenārijs būtu visnotaļ banāls – viņš noteikti censtos iestāstīt, ka nonācis grūtībām, un tikai Indras nauda viņu var no tām glābt. Tāpēc stiliste aicina izlasīt viņas saraksti ar šo vīrieti un piekodina dāmām, kas saņem līdzīgas vēstules, būt ļoti uzmanīgām.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē