• Šova Ir talants! skarbākā tiesnese. Kas viņa ir?

    Šovs
    Gita Vīksne
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Šeļakova-Paulauska.
    Foto: Publicitātes foto
    Linda Šeļakova-Paulauska.
    Pagājušajā svētdienā šovs Ir talants! nonāca pie TV skatītājiem. Viena no žūrijas loceklēm ir horeogrāfe un influencere Linda Šeļakova-Paulauska. Viņa savulaik iemācījusi dejot Markusu Rivu, Aminatu un Samantu Tīnu.

    Tiesneša loma horeogrāfei Lindai Šeļakovai-Paulauskai nav sveša. «Man nav problēmu dalībniekiem pateikt nē. Galu galā jau 20 gadu sēžu tiesneša krēslā deju pasaulē. Braukāju pa Latvijas, Baltijas un starptautiskajām deju sacensībām, kurās darbojos žūrijā. Līdz ar to izvērtēt cilvēku spējas un talantus tieši dejās savā ziņā ir mans darbs. Dzīvē pateikt nē man ir daudz grūtāk,» žurnālam Privātā Dzīve atzīst Linda.

    Linda neslēpj, ka sākumā šaubījusies, vai Latvijā vispār ir tik daudz talantīgu cilvēku, lai viņu prasmes varētu izvērtēt TV šovā. «Kad apsēdos tiesnešu krēslā un sāku iepazīties ar šova dalībniekiem, jutos pārsteigta. Nepārtraukti atkārtoju: «Ak Dievs, cik mums ir talantīga tauta!» Skatoties uz to visu, es raudāju, smējos, biju šokēta un arī tik ļoti nobijusies, ka gribēju iziet ārā no telpas, kurā atrados,» saka Linda, kas neslēpj – pārdzīvojusi par katru dalībnieku, kuram pateikusi nē.

    «Man sāpēja sirsniņa, un bija pat diena, kad no šova filmēšanas mājās pārbraucu ar asarām acīs.

    Teicu vīram, ka man ir tik ļoti žēl un grūti pateikt nē cilvēkam, par kuru redzu – viņš šovam ir gatavojies. Iespējams, tas ir viņa mūža sapnis, bet tu esi spiests teikt nē tikai tādēļ, ka redzi, ka šim cilvēkam vēl nav pienācis īstais laiks būt uz skatuves. Bija vairāki talanti, kam pietrūka vien nedaudz.»

    Plaši par Lindu Šeļakovu-Paulausku, viņas agrāko gadu dalību Krievijas šovā, dejas mācīšanu Latvijas dziedātājiem un iepazīšanos ar vīru basketbolistu, lasiet jaunākajā žurnāla Privātā Dzīve numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē