• Šova Dejo ar zvaigzni spīdeklis iestūrē laulības ostā

    Kāzas
    Lauma Lapsa
    15. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marts un Evita Puniņi.
    Foto: No privātā arhīva
    Marts un Evita Puniņi.
    MD Dance Studio vadītājs Marts Puniņš, kas plašāku atpazīstamību guva, pateicoties dalībai šovā Dejo ar zvaigzni, šovasar ar savu mīļoto sievieti Evitu mija laulības gredzenus.

    Ar Evitu dejotājs Marts Puniņš iepazinās pirms pieciem gadiem grupas Prāta vētra koncertā Liepājā, un jau pēc divām dienām viņi kļuva par pāri. Pērn 21. februārī abi saderinājās. «Tā bija Evitas dzimšanas diena, kurā viņai uzdāvināju pārsteigumu – lidojumu uz Parīzi. Līdz pat pēdējam brīdim viņai neatklāju, kurp dosimies. Vakarpusē Eifeļa torņa restorānā ieturējām vakariņas, pēc tām es nometos uz viena ceļa un bildināju Evitu,» žurnālam Privātā Dzīve stāsta Marts.

    Drīz pēc saderināšanās viņi sāka plānot kāzas un vienojās, ka rīkos tās itāļu stilā. «Kāpēc tieši itāļu? Tāpēc, ka Itālija ir valsts, kas mums abiem ļoti patīk. Turp pirmo reizi aizceļojām kā pāris,» skaidro Marts.

    Lai izskatītos tikpat šiki kā elegantie itāļi, mīlnieki sev sagādāja izsmalcinātus tērpus.

    Evita kleitu nopirka jau pērn kāzu salonā Alexangel Bridal, savukārt līgavainis melno uzvalku sarūpēja veikalā Suitsupply. Laulību ceremonija notika Nurmuižas pils oranžērijā. «Šī vieta mūs uzrunāja, jo tajā valda Itālijas noskaņa,» skaidro dejotājs. Marts neslēpj, ka viens no saviļņojošākajiem brīžiem ceremonijas laikā bija mirklis, kad Evitu pie altāra pavadīja viņas tēvs.

    «Tas bija ļoti aizkustinoši. Abi ar Evitu esam diezgan emocionāli, tāpēc tajā mirklī asaras acīs bija gan viņai, gan man. Evita kāzu dienā izskatījās vienkārši pasakaini, nespēju atraut skatienu no viņas,» stāsta Marts. Pēc laulības ceremonijas jaunlaulātie devās uz Sabiles Vīna kalnu, kur iedēstīja jaunās Puniņu ģimenes vīnogu stādu. Kāzu svinības notika Valdemārpilī atpūtas kompleksā Dunduriņi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē