• Sobčaka publiski nokritizē Allas Pugačovas izskatu

    Mode
    Marta Kalniņa
    17. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Skandalozā krievu žurnāliste Ksenija Sobčaka nupat apspriedusi savā raidījumā Krievijas primadonnas Allas Pugačovas izskatu.

    Aktīvās dziedātājas karjeras laikā Alla Pugačova sadarbojās ar vadošajiem Krievijas dizaineriem – Valentīnu Judaškinu un Vjačeslavu Zaicevu. Daudzus gadus viņas firmas zīme bija balonveida mini kleitas. Pa šo laiku viņas modes mākslinieki ir zem zemes, un Allas stils jau 2015. gadā piedzīvoja atdzimšanu. Par viņas stilistu kļuva Ališers, kurš dziedātājas tēlu padarīja krietni mūsdienīgāku. Tiesa, tas jau sen ir iekonservējies un neiet līdzi jaunākajām modes tendencēm. Redzot video no Jūrmalas, kur Pugačova pastaigājas ar bērniem pa Jomas ielu pavisam ikdienišķā, ērtā sportiskā tērpā, Krievijas daudzi jau pasteigušies viņu nokritizēt – viņa taču vēl nupat bijusi dīva!

     

    Arī Krievijā populārā žurnāliste Ksenija Sobčaka savā YouTube raidījumā sarunā ar modes un stila ekspertiem izteicās, ka Pugačovai sen būtu laiks pastrādāt pie sava izskata. Sobčaka, kura sevi uzskata par modes dāmu un aktualitāšu pārzinātāju, pauda – vēl nevienam nav izdevies veiksmīgi sapost Allu. Esot bijusi tikai viena fotosesija glancētam žurnālam, kur Alla izskatījusies pievilcīgi, jo viņai bija neierasta frizūra un drēbes.

     

    Neticami, bet tā tiešām ir Alla!
    Neticami, bet tā tiešām ir Alla!

    «Ja es būtu stiliste, mani ļoti iedvesmotu fakts, ka nevienam  vēl nav izdevies izveidot stilu Allai Pugačovai,» teic Ksenija.

     Viņa gan piebilda, ka citādi Pugačova esot apbrīnojama: «Viņa ir megapresonība. Man šķiet, ka ir ļoti daudz apģērbu, kas viņai varētu piestāvēt, ja viņa būtu gatava eksperimentēt.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē