• Slimības dēļ zaudējis 15 kg! Skarba patiesība, kāpēc Ozoliņš vairs nevadīs Gudrs vēl gudrāks

    Televīzija
    Zane Piļka- Karaļeviča
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars Ozoliņš un Toms Grēviņš.
    Foto: Publicitātes foto
    Kaspars Ozoliņš un Toms Grēviņš.
    Jaunajā sezonā ilggadējo Latvijas Televīzijas erudīcijas spēles Gudrs, vēl gudrāks vadītāju Kasparu Ozoliņu līdzās Tomam Grēviņam vairs neredzēsim, vēsta žurnāls Privātā Dzīve.

    Fitnesa treneris Kaspars Ozoliņš LTV raidījuma Gudrs, vēl gudrāks komandā bija jau kopš tā pirmsākumiem, kad to vēl vadīja tandēmā ar mūziķi Valteru Frīdenbergu. Tomēr jaunajā sezonā Latvijas Televīzija pieņēma lēmumu sadarbību ar Kasparu beigt, un viņa vietā pieņēma divus jaunus vadītājus. Līdzās Grēviņam būs dziedātāja Katō, savukārt skolās viesosies Latvijas Radio 5 ētera personība Jānis Baķis.

    «Gudrs, vēl gudrāks auditorija aug un mainās, tādēļ aug un mainās arī raidījums, arī vadītāju komanda. Katō un Jānis Baķis tai pievienojušies, lai raidījums varētu turpināt satura attīstību digitālajā vidē un būtu vēl tuvāk skolu jaunatnei, gan viesojoties skolās, gan ikdienā raidījuma sociālo mediju saturā,» pārmaiņas skaidro Latvijas Televīzija.

    Ozoliņš neslēpj – pamest raidījuma komandu, kas viņam jau kļuvusi par ģimeni, bija skumji, taču viņš Latvijas Televīzijas lēmumu saprot un pieņem. «Tas tomēr ir jauniešu raidījums. Tomam kā vadītājam ir tāda kā skolotāja loma, kurš var tur būt līdz pensijai, taču manai lomai vajag tādu, kas ampelējas un ākstās. Pēdējā sezonā savas aizņemtības dēļ arī nebraukāju uz skolām, tāpēc mana nomaiņa šķiet tikai loģiska. Jaunajiem ir laiks!

    Ar varītēm iekrampēties un neļaut ieplūst jaunām asinīm būtu kļūda,» saka Kaspars.

    Viņš atzīst, ka aizejošais gads noteikti bijis smagākais viņa mūžā. «Paralēli citiem skumjiem notikumiem smaga slimība nolika mani uz lāpstiņām. Bija jālieto spēcīgi medikamenti, uz katru filmēšanos devos ar milzīgām sāpēm, jo esmu padomju kaluma džeks, kurš arī ar 41 grāda temperatūru ir gatavs maukt. Šā iemesla dēļ aizvadītajā sezonā nebiju tas atraktīvākais, lēkājošākais un iedvesmojošākais. Droši vien raidījuma skatītāji to redzēja manā sejā. Slimības dēļ zaudēju kādus 15 kilogramus,» teic Kaspars.

    Plašāk lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Arhibīskaps Vanags izvada savu otru dēlu. Apbedī blakus brālim
    • Rubiks jau trešo reizi uzveicis ļaundabīgo audzēju
    • Kaspars Ozoliņš atklāj, kāpēc pametis Gudrs, vēl gudrāks
    • Daugaviņš gandrīz nošņāpj sev vidējo pirkstu
    • Linda Šeļakova-Paulauska – skarbākā no Ir talants! tiesnešiem
    Privātā Dzīve nr41/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē