• Slavenībām izlaidumu bums. Visi tagad tik gudri!

    Izglītība
    Gita Vīksne
    6. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārtiņš un Liene Pļaviņi.
    Foto: Instagram
    Mārtiņš un Liene Pļaviņi.
    Ar jauniem izglītības dokumentiem savu zināšanu pūru papildināja gan slavenības, gan viņu atvases.

    «Ļoti, ļoti lepojos ar tevi. Kad jau tā dienā ir stundu par maz, lai visu paspētu, tu vēl atradi spēku un pa naktīm sēdēji un mācījies,» pludmales volejbolistu MĀRTIŅU PĻAVIŅU Latvijas Sporta un pedagoģijas akadēmijas izlaidumā sveica sieva LIENE. Mārtiņš ieguva maģistra grādu izglītības programmā Psiholoģiskās sagatavošanas vecākais treneris.

    Emīls Kaupers.
    Emīls Kaupers.

    Grupas Carnival Youth bundzinieks EMĪLS KAUPERS šogad absolvēja Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuālās komunikācijas un Kustība. Attēls. Skaņa programmas. Zīmīgi, ka šo pašu augstskolu divreiz absolvējusi Emīla mamma –  gleznotāja, scenogrāfe un kostīmu māksliniece, mūziķa Renāra Kaupera sieva Agnese Kaupere. 2017. gadā viņa beidza scenogrāfijas nodaļu, bet 2020. gadā ieguva maģistra grādu glezniecības nodaļā.

    «Dzīve kļūst grādīgāka un kulturālāka!» saņemot Latvijas Kultūras akadēmijas maģistra grādu kino režijā, secināja režisors UĢIS OLTE.

    «Kāds, kurš saka: «Tas nav izdarāms!»  nekad nedrīkstētu pārtraukt tādu, kurš to dara. Viens mirklis trīs gadu garumā ir izdzīvots. Te var likt punktu, lai sāktu ko jaunu, vai turpināt jau iesākto ar citu jaudu,» dažas dienas pirms savas vārda dienas, kļūstot par Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas mākslas doktoru horeogrāfijā, paziņoja tautas deju ansambļa Līgo mākslinieciskais vadītājs horeogrāfs JĀNIS PURVIŅŠ.

    Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas profesionālās doktora studiju programmas Mākslas apakšprogrammā Mūzika un skatuves māksla pie doktora grāda diriģēšanā tika KASPARS ĀDAMSONS

    Pie maģistra grāda sporta vadībā Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā RISEBA tika hokejisti EDGARS KULDA, viņa sešus gadus vecākais brālis ARTŪRS KULDA un hokejists KRISTIĀNS RUBĪNS.

    «Prieks un lepnums par MARIJU VIŅĶELI – kopš šodienas par vienu mākslas bakalauri vairāk,» par radinieces izglītību gandarīta ir bijusī veselības ministre ILZE VIŅĶELE.

    «Priecīgi cilvēki! Skaists brīdis! Maģistrs ar izcilību! Lepojamies!» meitu soprāni AIJU VEISMANI Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas izlaidumā sveica mamma, diriģenta ANDRA VEISMAŅA sieva INDRA.

    Latvijas Kultūras akadēmijā diplomu maģistra studiju programmā Kultūras un mākslas pārvaldība saņēma vairāku Saeimas sasaukumu deputāta KĀRĻA SERŽANTA un viņa sievas DACES atvase MARTA.

    «Šodien noslēdzas atkal jauns posms  manā dzīvē, diploms saņemts un izlaidums piedzīvots,» pagājušajā nedēļā pavēstīja eksprezidenta Valda Zatlera vedekla RUTA ZATLERE. Latvijas Universitātes Paula Stradiņa medicīnas koledžas Ārstniecības katedras absolvēšanu viņa apvienoja ar trīs mēnešus vecās meitas Sāras auklēšanu, kuras tēvs ir Gustavs Zatlers.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē