• Slavena aktrise nesamaksā masierim un vaino viņu uzmākšanās mēģinājumā. Kurš melo?

    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Dīvainā situācijā nonākusi aktrise Keita Bekinseila un viņas masieris. Kurš no viņiem melo?

    51 gadu vecā aktrise Keita Bekinseila augusta sākumā centrā Bionic Method apmeklējusi izslavētu masieri Niku Abramoviču, kuru dēvējot par trauma dziednieku. Jau pēc pirmās vizītes viņa jutusies krietni labāk un uzreiz pierakstījusies uz nākamo. Kopumā bija paredzēti trīs masāžas seansi par 2700 ASV dolāriem. Taču uz noslēdzošo masāžu viņa neatnāca un rēķins palika neapmaksāts. Lai gan viņai esot par to atgādināts, aktrise nav likusies ne zinis par norunu.

    Abramovičs bija sašutis par šādu pavērsienu un padalījās ar to sociālajos tīklos:

    «Kad Keita Bekinseila ir jums parādā gandrīz 3000 eiro…»

    Viņa ieraksts tika pamanīts, un jau drīz ar masāžas meistaru sazinājies aktrises advokāts. Viņš paziņoja, ka Keita Bekinseila uzrakstījusi iesniegumu policijā par uzmākšanās mēģinājumu.

     Niks par šādu pavērsienu ir sašutis, uzsverot – ārstnieciskās masāžas alikā klienti nemaz neizģērbjas!

    Viņš Bekinseilai pirms seansa lūdzis uzvilkt brīva fasona bikses – tas esot standarta lūgums visiem klientiem.  «Neviens nav kails, nav nekādu eļļu. Es pieskaros klientiem tikai noteiktos punktus. Es pat nevirzu savas rokas augšā un lejā pa klienta ķermeni. Lielā mērā tā ir skaņu terapija, darbs ar elpošanu,» skaidro Abramovičs.

    Viņš stāsta, ka masāžas kabinetā esot kamera, un ar klienta atļauju seanss tiek ierakstīts. Pēc tam klienti varot dabūt šo video, lai pārskatītu materiālu un darbotos patstāvīgi.  Taču Bekinseila esot atteikusies no video, jo baidījusies, ka tas varot nonākt internetā.

    Aktrises advokāts noliedz, ka viņa klientei jebkad būtu lūgta atļauja ieslēgt kameru. Savukārt Niks apgalvo, ka viņam ar Bekinseilu izveidojies ļoti draudzīgs kontakts, un aktrise pat ielūgusi viņu pie sevis uz mājām, lai iepazīstinātu ar saviem draugiem. «Es piecus gadus strādāju šajā centrā, un vēl nekad neesmu saņēmis šādas sūdzības no cilvēkiem, kurus ārstēju.

    Šo gadu laikā esmu palīdzējis simtiem sieviešu bez jebkādiem pārpratumiem.»

     Niks lēš, ka aktrise vienkārši gribējusi ietaupīt un atriebusies viņam par neslavas celšanu internetā. Bekinseilas advokāts Mārtijs Singers gan uzjautrinās par masiera prātulām, sakot – kādēļ gan aktrise, kuras bagātība mērāma 25 miljonu dolāru apmērā, nespētu samaksāt bieka 2700 dolārus par masāžu.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē