• Skandāls britu karaliskajā ģimenē: Viņi izgriezuši no bildes prinča sievu Meganu Mārklu?

    Britu karaļnams
    Marta Kalniņa
    17. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Lielbritānijas karaliskajā ģimenē jau atkal uzvirmojis kārtējais skandāls – monarhus tur aizdomās kādā nejaukā blēdībā.

     

    Izdevums Page Six vēsta, ka britu karaliskā ģimene, gatavojot sveicienu princim Harijam 40. jubilejā, esot izgriezusi no kopbildes gaviļnieka sievu aktrisi Meganu Mārklu. Fotogrāfija tika publiskota 15. septembrī – prinča svētku dienā, bet tā uzņemta jau 2018.gadā, kad Harijs un Megana viesojās Dublinā. Pasākuma laikā hercogu pāris sēdējis pie viesību galda kopā, bet karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas apsveikumā ir bilde, kurā redzams tikai Harijs.

    Šāda rīcība raisījusi dusmas prinča Harija un Meganas fanu pulkā. Viņi uzskata – šāda rīcība ir klajš apvainojums jubilāra sievai. Bekingemas pils pārstāvjiem pat nācās sniegt oficiālu skaidrojumu, kurā pausts – bilde netika mākslīgi mainīta. Tādu prinča portretu viņiem atsūtījusi fotoaģentūra.  Todien princi bildējuši vairāki fotogrāfi no dažādiem rakursiem, tāpēc apgalvojums, ka Megana no bildes ir izgriezta, neizturot kritiku.

    Prinča Harija ģimenes faniem gan šāds apgalvojums nešķiet pārliecinošs. Viņi skrupulozi salīdzina bildi, kur redzams Harijs un Megana, ar to, kur princis ir viens. Viss sakrītot! Gan poza, gan mīmika un pat acu skatiens!

    Šī bija pirmā reize triju gadu laikā, kad karaliskā ģimene oficiāli apsveikusi savu nomaldījušos princi dzimšanas dienā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē