• «Skaistākās kāzas, kādas redzētas!» Režisore un eksministres padomniece svin savu mīlestību

    Slavenību kāzas
    Gita Vīksne
    5. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Bijušās iekšlietu ministres padomniece Linda Curika, kura zināma arī kā komiķe Džemma Sudraba, un režisore Marta Herca Padures muižā sarīkoja krāšņu kāzu ballīti. Dāmas reģistrēja partnerattiecības.

    Režisore Marta Herca un bijušās iekšlietu ministres Marijas Golubevas  padomniece Lindai Curika pēc desmit gadus ilgas kopā būšanas 1. augustā reģistrēja partnerattiecības. Kāzu svinības norisinājās Padures muižas dārzā, Kuldīgas novadā.

    Marta, kura šogad saņēma Lielo Kristapu par dokumentālo filmu Mēs tikai tagad sākam, īpašajā dienā bija tērpusies spilgti rozā kleitā, bet Linda, kura zināma kā publiciste un komiķe Džemma Sudraba, bija saposusies koši sarkanā kleitā. Abas bija rotājušās ar krāšņiem ziedu vainagiem.

    Uz ceremonijas norises vietu dāmas devās pa sarkano paklāju.

    «Kopā esam jau 10 gadus, turklāt esam viens no tiem viendzimuma pāriem, kas ar tiesas spriedumu atzīts par ģimeni,»

    šogad žurnālam Privātā Dzīve atklāja Marta. Jau tad abas plānoja sarīkot krāšņas svinības, atlika vien sagaidīt, kad Latvijā stāsies spēkā partnerattiecību likums. «Nosvinēsim to, ka Latvijā esam spēruši pirmo soli, lai viendzimuma pāri varētu būt līdzvērtīgi heteroseksuāliem cilvēkiem. Labāk skan kāzu ballīte, ne partnerattiecību balle,» sacīja režisore.

    Kopdzīvi Marta un Linda uzsāka pēc tam, kad izjuka Curikas un viņas bērnu tēva attiecības.  Abas ikdienā audzina Lindas divus bērnus un ik pa laikam sastopas ar birokrātiskiem šķēršļiem, jo daudzus gadus sieviešu savienībai nebija juridiska spēka Latvijā. Tagad tas ir mainījies. «Patiesākās un skaistākās kāzas, kādas redzētas,» par Martas un Lindas partnerības reģistrāciju priecājās viena no svētku viešņām režisore Una Rozenbauma.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē