• «Situācija ir nenormāli mistiska.» Agrita Bindre pēc ballēšanās Cēsīs attopas slimnīcā

    Veselība
    Estere Jansone
    23. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Televīzijas šovā «Ģimene burkā» iepazītā Agrita Bindre un viņas meita Estere aizvadītās nedēļas izskaņā baudīja Cēsu pilsētas svētkus. Abas bezbēdīgi ballējušās, līdz piepeši Agritai sareibusi galva un viņa zaudējusi samaņu… Kad attapusies, daudzi jau filmējuši viņu ar saviem telefoniem.

    Pilsētas svētki Cēsīs Agritai noslēgušies baisi. «Kas notika – to neviens nevar izskaidrot. Tik tikko mēs vēl ballējāmies, dziedājām, dejojām, pagāju piecus soļus un sajutu, ka man sākas galvas reibonis, pārgāja karstuma vilnis un turpinājumā vairs neko neatceros,» tagad saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklāj šovu zvaigzne. Viņa piepeši zaudējusi samaņu un smagi nokritusi uz asfalta seguma.

    Bindre neslēpj sašutumu – kamēr bezsamaņā gulējusi uz zemes, apkārtējie nevis steiguši palīgā, bet uzņēmuši bildes un video. «Mirklī, kad kāds nonācis nelaimē, cilvēki var ķerties pie filmēšanas nevis palīdzēt.

    Tik daudz cilvēku bija apkārt, bet kurš tajā brīdī piedāvāja palīdzību?»

    Ziņkārīgo pūli aizdzinusi Agritas meita Estere.

    Drīz vien uz notikuma vietu atsteigusies ātrās palīdzības mašīnā, kurā Agritu uzņēmuši sirsnīgi un labi ārsti. Sievietei tūdaļ veikta kardiogramma, pārbaudīts cukura līmenis, noņemtas asins analīzes. Tomēr neviens no rādītājiem nav izgājis no normas un tas radījis ārstus bažīgus. Vēlāk pie Agritas atsteigusies otra ātrās palīdzības brigāde, kas jau aizvedusi Bindri uz Vidzemes slimnīcu.

    «Tā situācija bija nenormāli mistiska. Uz slimnīcu atbraucot, man uztaisīja magnētisko rezonansi – arī tur viss ir ok.

    Tāpēc apstākli, kas un kāpēc joprojām nav izdevies atklāt,» saka Agrita. Slimnīcas izrakstā Agritai noteikts smadzeņu satricinājums, sista galvas brūce, sasitumi ķermeņa dažādās daļās, kas radušies pēc smagā kritiena uz asfalta. Bindre pieļauj, ka pie samaņas zuduma var būt vainojams viņas straujais dzīvesveids un pārstrādāšanās.

    «Es sev ļoti maz dodu laiku atpūtai. Varbūt šādas situācijas rodas, lai atskatītos uz visu, pārskatītu un vismaz kādu laiku par sevi padomātu,» atzīst Agrita.

    Bindre skaidro, ka patlaban viņai ir noteikts nedēļu ilgs gultas režīms, kas viņai būšot liels izaicinājums, taču grūtības palīdz pārvarēt viņas atvases. Agrita neslēpj, ka bērni ir ļoti noraizējušies par pēkšņo mammas noģībšanu, tāpēc viņi apņēmušies aprūpēt Agritu un palīdzēt viņai atveseļoties ātrāk. Īpaši Bindre izceļ Esteri, kas satraucošajā mirklī bijusi blakus mammai, taču neraugoties uz pārņemtajām emocijām, meitene saglabājusi mieru un darījusi visu, lai ātrāk sniegtu palīdzību.

    «Viņa ļoti labi noreaģēja un turējās,» savu meitu slavē Bindre.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē