• Sešu bērnu ģimenes finansiālās grūtības – vecāki guļ atsevišķās istabās

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Televīzijas kanālā «360» ar 8. sezonu atgriežas realitātes šovs «Ģimene burkā»! Jau 2. septembrī skatītājiem būs iespēja iepazīties gan ar jaunām ģimenēm, gan atkalredzēties ar šova ilggadējiem dalībniekiem, kuri skatītājiem ne tikai atklās savas dzīves aizklusies, bet arī risinās īstus attiecību saspīlējumus.

    Iepriekšējā sezonā iepazītie Folkmaņi nenoliedz, ka dzīvo savstarpēji saspīlētās attiecībās, turklāt tas, ka ģimene regulāri saskaras ar naudas trūkumu, situāciju neuzlabo.

    Ģimenē aug seši bērni – trīs vecākie ir no mammas Vitas iepriekšējām attiecībām, bet trīs jaunākie dzimuši attiecībās ar Vitas tagadējo dzīvesbiedru Mareku. Pavisam nesen pasaulē nācis arī ģimenes pastarītis. Vita šobrīd ir bērnu kopšanas atvaļinājumā, un, viņasprāt, par finansēm vairāk būtu jādomā Marekam.

    Viņš gan šobrīd ir bezdarbnieks, tāpēc ģimene dzīvo ļoti pieticīgi. Iepriekš viņš atklāja, ka neesot gatavs strādāt par atalgojumu 700 eiro mēnesī, taču Vita gan uzskata, ka arī šāda summa būtu vairāk nekā nekas. Finansiālās grūtības un vīra nevēlēšanās ieklausīties sievā ir novedusi pie tā, ka abi guļ atsevišķās istabās.

    Vai ģimenei izdosies sadzirdēt vienam otru un atbrīvoties no parādu jūga?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē