• Seriāla «Ofiss» zvaigzne uzveikusi smagu slimību

    Slimības
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Daudzu iemīļotā komēdijseriāla «Ofiss» zvaigzne Dženna Fišere, kura atveido administratori Pemu Bīsliju, paziņojusi, ka ir veiksmīgi uzveikusi agresīvu krūts vēzi un beidzot ir vesela.

    Aktrise, kura pazīstama ar Pemas Bīslijas lomu seriālā Ofiss atklājusi, ka visu šo pēdējo gadu ir slēpusies aiz parūkām un cepurēm. Šīm pārmaiņām ir skaudrs iemesls. Pemas atveidotāja sirgusi ar ļoti agresīvu krūts vēža paveidu, kuru, par laimi, aktrisei konstatēja agrīnā stadijā.

    «Pērnā gada oktobrī es publicēju bildi, kur dodos uz mamogrāfiju, un vēl pajokoju Maikla Skota manierē «jāparūpējas par tikšķošajām laika bumbām». Taču mamogrāfijā patiešām pamanīja blīvus audus krūtīs un ārsts acumirklī nozīmēja man uzltraskaņas pārbaudi,» saka aktrise. Tam sekojusi biopsija, kas apstiprinājusi viņas lielākās bailes – tas izrādījās agresīvs krūts vēzis pirmajā stadijā.

    «Tā kā šis bija ļoti agresīvs vēža veids, man nozīmēja ķīmijterapiju un starošanu,» atklāj Fišere. «Es pazaudēju matus, taču pateicoties dažām parūkām un cepurēm, es varēju šo slimību noslēpt.»

    Seriāla Ofiss zvaigzne neslēpj, ka turpmāk vairs parūkas nevalkās un iesaka savām sekotājām regulāri pārbaudīties un sekot līdzi savai veselībai. «Mans audzējs bija tik maziņš, ka to nevarētu nemaz sajust parastā izmeklēšanā. Ja es būtu gaidījusi ilgāk par vismaz sešiem mēnešiem, iznākums būtu bijis daudz bēdīgāks. Uzskati šo kā spērienu pa dibenu un aizej pārbaudīties,» aicina Dženna Fišere.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē