• Seriāla Amulets zvaigznes Dohertijas laulība šķirta divas dienas pēc nāves

    Šķiršanās
    Estere Jansone
    22. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šanena Dohertija un Kurts Isvarienko.
    Foto: Shutterstock/Tinseltown
    Šanena Dohertija un Kurts Isvarienko.
    Aktrisei Šenonai Dohertijai notikusi reta pēcnāves šķiršanās – divas dienas pēc viņas nāves oficiāli apstiprināta viņas laulības šķiršana. Aktrises bijušais vīrs Kurts Isvarienko parakstījis dokumentus vien dažas stundas pirms pirms bijusī sieva devusies mūžībā.

    Seriālu Amulets un Beverlihilza 90210 zvaigzne Šenona Dohertija pagājušajā nedēļā beidza cīņu ar krūts vēzi – 12. jūlijā viņa aizgāja mūžībā. Dienu pirms aiziešanas, aktrise parakstījusi laulības šķiršanas dokumentus, bet viņas bijušais laulātais – Dohertijas nāves dienā. Tiesa laulības šķiršanu atzina par spēkā esošu divas dienas vēlāk.

    Vienošanās ļauj Dohertijas ģimenei paturēt vairākas aktrisei piederošās automašīnas, pāra iegādāto lepno Malibu māju, Salvadora Dalī gleznu un visus aktrises iekrājumus.

    Slavenību fotogrāfs Kurts Isvarienko bija trešais Dohertijas vīrs. Pāris salaulājās 2011. gadā, taču abu attiecības bija lemtas traģiskam noslēgumam. Vien četrus gadus pēc kāzām, Dohertijai tika diagnosticēts vēzis un aktrise sāka ilgstošu ārstēšanās kursu. Dohertijas un Isvariento attiecības neizturēja spriedzi un pērn seriālu zvaigzne paziņoja, ka viņas vīrs ir bijis neuzticīgs un sācis dēku, tādēļ iesniegusi tiesai prasību laulību šķirt.

    Vēl jūnijā aktrise pauda bažas, ka nenodzīvos tik ilgi, lai sagaidītu oficiālu laulības šķiršanu. Vīrs apzināti visu procesu esot paildzinājis. «Kamēr es nespēju strādāt un cerībā pagarināt savu mūžu, apmaksāju milzīgus ārstēšanās izdevumus par eksperimentālām terapijām, kurus nesedz apdrošināšana, Kurts naudu tērē dārgos lidojumos, spa salonos, juvelierizstrādājumu, Gucci veikalos un citur. Vienlaikus viņš apgalvo, ka viņam nav pietiekami daudz līdzekļu, lai atbalstītu mani,» Dohertija teikusi žurnālam US Weekly

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē