Modes māksliniece un vegānu kafejnīcas «Nirvāna» īpašniece Šeila Vanaga allaž bijusi atklāta, runājot par savu uzturu. Šeila lielāko sava mūža daļu jeb 30 gadus bijusi vegāne, bet astoņus gadus piekopusi svaigēšanu. Tas nozīmē, ka māksliniece uzturā nelietoja produktus, kuri ir termiski apstrādāti vairāk nekā 45 grādos. Nu Šeila nolēmusi atteikties no šīs drakoniskās diētas. «Svaigēšana astoņu gadu garumā savā ziņā ir gavēnis nepārtraukts. Esmu nolēmusi pāriet uz Lieldienu gavēni. Esmu pamainījusi savus ēšanas paradumus, kā arī badošanos. Nevis parastu badošanos, bet arī sauso badošanos, kurā arī ūdentiņu nelieto nedēļu vismaz,» Šeila stāsta raidījumā «Zilonis studijā».
Vēl pirms trijiem gadiem Šeila žurnālam «Privātā Dzīve» sīki un smalki stāstīja par savu sausās badošanās kūri. Viņa septiņas dienas atteikusies no pārtikas un ūdens dzeršanas, un to aizvietojusi ar iekšķīgi lietojamiem magnija sulfātiem un peldēm jūrā. To Šeila darījusi, lai dziedinātu artrītu un izslimotās gripas sekas.
«Tāds gavēnis ir pārāk ilgs, un jau esmu sākusi lietot savas burvīgās «Nirvānas» kafejnīcas silto ēdienu. Tā kā – atā svaigēdāji, čau vegāni!» priecīga ir Šeila.