• Reperis Ozols atklāti par savu apsēstību ar drēbēm: Man kāda lieta var maksāt tūkstošus, cita būt no «second»

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā «Kad viņas satiekas» viesojas daudziem zināmais un iemīļotais reperis Ozols. Mūziķis sabiedrībā vienmēr izcēlies ar savu īpašo stila izjūtu, kā arī nav noslēpums, ka viņš ir izveidojis pat savu apģērbu līniju.

    Viesojoties raidījumā, Ozols atminas, kādas bijušas viņa attiecības jaunībā ar apģērbu: «Kad es biju maziņš čalītis, tad es daudz pa «secondiem» (lietoto apģērbu veikaliem) staigāju – man bija atkarība no apģērbiem. Es nevarēju piepildīt to skapi. Bet dotajā brīdī man kāda lieta var maksāt vairākus tūkstošus, bet kāda cita var būt no second,» atklāj Ozols.

    Mūziķis neslēpj – šobrīd, iegādājoties apģērbu, viņš galvenokārt ņem vērā to, lai tas būtu kvalitatīvs un ilgtspējīgs, nevis tikai vienai dienai. Tāpat mūziķis atklāj, ka reiz apguvis prasmi strādāt ar izšūšanas mašīnu.

    «Mani vienmēr interesēja dabūt kaut ko virsū uz apģērba – vai tā ir sublimācija, izšūšana vai druka. Man tas bija riktīgi aktuāli un es biju tajā iekšā, un pats arī to darīju gan sev, gan citiem, un sēdēju pie šūšanas mašīnas,» stāsta mūziķis.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē