Sergejs Jēgers
Sagatavo 100 burciņu dienā
«Esmu saražojis jau 4000 vienību,» lepojas kontrtenors Sergejs Jēgers, kas jau pusgadu gatavo un pārdod gardus marinējumus.
«No novembra vidus esmu oficiāls mājražotājs, reģistrēts kā saimnieciskās darbības veicējs. Esmu ieguvis visus iespējamos sertifikātus, tā teikt, visi papīri ir tīri. Visu daru pats savām rokām un savā dzīvoklī. Man patīk šī nodarbe, esmu patiešām laimīgs. Šobrīd darbs darbu dzen, un reizēm dienā sagatavoju pat 100 vienību. Manus meistardarbus tagad var nopirkt deviņos veikalos, un numur viens ir biešu salāti tomātu sulā,» priecājas viņš.
Ja pēkšņi atsāksies iespēja koncertēt, klientiem gardēžiem nenāksies ciest, jo čaklais Sergejs sagatavojis rezerves.