• Raimonds Pauls pasniedz savam draugam Jākobsonam dārgu un ekskluzīvu dāvanu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    9. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Pagājušajā nedēļā lieli svētki bija sporta žurnālistam un komentētājam, raidījuma «Mikrofona aptauja» veidotājam Gunāram Jākobsonam – 70 radio ēterā pavadīti gadi! Sveikt kolēģi ar īpašu dāvanu ieradās arī Maestro Raimonds Pauls.

    Gunārs Jākobsons šoruden svinēs 89. dzimšanas dienu, un darbs radio bija viņa bērnības sapnis, kas piepildījās. Radio ēterā viņš aizvadījis jau 70 gadus, un tikai retais pasaulē var palepoties ar tādu darbu stāžu šajā profesijā. Tāpēc par godu radošajai jubilejai tika sarīkotas vērienīgas svinības. Sveikt Gunāru ieradās arī Latvijas Radio dvēsele Maestro Raimonds Pauls. «Tas vispār vēl būtu jānoskaidro, kurš no mums radio ienāca pirmais – es vai viņš. Labi, lai ir Gunārs, lai viņam tiek,» par Gunāru žurnālam Privātā Dzīve smaidot saka komponists.

    «Mēs vēl esam tie vecie krabji, vecais inventārs. Man ar viņu ir bijusi ļoti interesanta pagātne. Mēs vēl dzērām Skapī,» nosmej Maestro.

    Un varbūt tieši tāpēc gaviļnieks no atturībnieka Paula rokām saņēma ļoti īpašu dāvanu – pudeli brendija! «Man tev ir tikai viens lūgums. Netaisies šo pudeli stiept uz mājām. Tev tā ir jāattaisa šodien, lai visi pagaršo, kas tajā ir iekšā.

    Tas ir ļoti kvalitatīvs dzēriens no aprikozēm,» Jākobsonam piekodināja Pauls.

    Viņš pats alkoholu nelieto jau 62 gadus, bet šis fakts nebija šķērslis Armēnijas goda konsulam Latvijā gada sākumā Paulam 88. jubilejā uzdāvināt 88 īpašas un numurētas pudeles ar brendija. Nu no tām pie Paula palikušas vien 52, jo Gunāram tika pudele ar kārtas numuru 36.

    Raimonds Pauls sveic Gunāru Jākobsonu.
    Raimonds Pauls sveic Gunāru Jākobsonu.

    «Paldies, Maestro, un es tev turpmāk pāri vairāk nedarīšu. Solu,» baudot kopā ar viesiem ekskluzīvo dzērienu, smēja Gunārs. Tukšo pudeli gan solījās ņemt uz mājām – par piemiņu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē