• Publiskota Velsas prinča Viljama alga. Ieripojusi pieklājīga summiņa!

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    25. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Par karstāko sarunu tematu Lielbritānijā šonedēļ kļuvusi prinča Viljama gada peļņa. Nupat apritējis gads, kopš viņš no tēva karaļa Čārlza II pārņēmis Kornvolas hercoga titulu, un šīs gods viņam nodrošinājis pieklājīgu summiņu.

     Nupat publiskota Kornvolas hercogistes gada atskaite. Šī hercogiste pārvalda visus karaliskās ģimenes īpašumus Anglijā. Princis pirmo gadu aizvadījis Kornvolas hercoga godā – titulu Viljams mantoja no sava tēva Čārlza III, kurš maijā tika kronēts par karali. Hercogistes fonds jaunajam hercogam nodevis 23,6 miljonus sterliņu mārciņu.

    Kornvolas grāfisti 1337. gadā dibināja karalis Eduards III, un tā tiek izmantota, lai ieturētu un nodotu naudas līdzekļus troņmantiniekam. Patlaban tā apkalpo princi Viljamu, princesi Keitu un viņu trīs bērnus. Fonds sedz ģimenes labdarības un privātos izdevumus.

    Pēc tam, kad tiek aprēķināti visi ģimenes izdevumi, no atlikušās summas princis Viljams maksā ienākuma nodokli. Šogad Viljams nopelnījis mazliet mazāk, nekā viņa tēvs periodā no 2022. līdz 2023. gadam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē