• Producente Lelde Kovaļova saņēmusi draudus

    Producents
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Raidījumā «Slavenības. Bez filtra» digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska ir devusies uz Ingas Grencbergas grāmatas atvēršanas pasākumu, kur satiek vairākus Latvijā slavenus cilvēkus, tostarp romānu autori un seriāla «Nelūgtie viesi» producenti Leldi Kovaļovu.

    Lelde Kovaļova pasākumā atklāj, kāda ir bijusi viņas loma Ingas jaunākās grāmatas tapšanā: «Es biju ielūgta fokusgrupā, kā lasītāja Ingas grāmatai. Es nebiju pārsteigta, ka mani ielūdza. Mēs ar Ingu ļoti labi saprotamies un tas bija ļoti liels pagodinājums, jo romāns ir patiešām brīnišķīgs. Es noteikti varu teikt, ka mūsu abu vīri, režisori, mūs iedvesmo kā autores. Viņi ir ļoti talantīgi un par to nav šaubu.»

    «Es atzīšos, ka grāmatas rakstīšanas laikā vienmēr ieklausos un jautāju sava vīra viedokli. Man ir bail, ka es uzrakstīšu grāmatu un pēc tam viņš pateiks, ka tas dramaturģiski ir slikti. Viņš to pateiks, jo mēs esam pieraduši būt godīgi un bez glaimiem, jo mēs viens otram vēlam labāko. Man patīk izpļāpāties un es vienmēr viņam visu pastāstu,» atklāj Lelde Kovaļova.

    Runājot par populāro seriālu «Nelūgtie viesi», Lelde atzīst, ka ir saņēmusi draudus no seriāla faniem. «Es saņēmu ziņu, kas vēstīja – ja seriālam nebūs trešās sezonas, pie Tet biroja tiks rīkoti protesti, mūs satiks uz ielas un būs lielas problēmas!» stāsta Lelde Kovaļova.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē